Aika on mennyt älyttömän nopeasti ja vuosikin ehti jo vaihtua. Arska ei onneksi raketeista välitä, illalla kun käytiin pienellä kävelyllä, niin Arska keskittyi ihan normaalisti omiin touhuihinsa ja hajuihin, vaikka raketit paukkui ympärillä. Elisa sen sijaan vähän säikähti yhtä lähellä paukahtavaa ja oli sen jälkeen varuillaan. Onneksi Arska taisi vähän rauhoittaa Elisaa.

Viime vuoden kohokohta oli ehdottomasti marraskuun kisat, joissa Arska nappasi viimeisen agisertin  Oli myös todella hienoa päästä osallistumaan MM-karsintoihin! 

Arskan leikkaus syksyllä ja sen jälkeiset pitkät sairastelut veivät meiltä molemmilta älyttömästi voimia, ja oli hetkiä, jolloin pelkäsin ettei Aragon enää pääse kirmailemaan agilityradalle, saati pysty nauttimaan elämästään täysillä. Onneksi syksystä selvittiin ja kaikki aika Arskan kanssa tuntuu sitäkin arvokkaammalta! Ensi vuodelle meillä ei ole muita tavoitteita kuin nauttia agilitysta ja tietysti kehittyä vielä parempaan suuntaan!  Tokossa olisi mukava käydä kokeilemassa Avo-luokkaa ja jäljestystä jatketaan tietysti lumen sulettua.

 

Me päätettiin Johannan kanssa juhlistaa Uutta Vuotta agilityllä - vietettiin päivä siis Lempäälässä epävirallisissa kisoissa Ekana oli agilityrata, joka sujui Arskan kanssa hienosti. Ainoa ongelmakohta oli pöytä, johon Arska ei jarruttanut tarpeeksi ja vauhti vei yli. Lisäksi kontakteille Arska ei pysähtynyt, joten palautin sen takaisin niille. Vaun kanssa agirata oli enemmänkin sähellystä - ainoa onnistunut kohta oli välistäveto, joka ei kyllä viime treeneissä meinannut onnistua ja sitä hinkattiin ja hinkattiin. No ainakin treeni oli tuottanut tulosta  Puomilla Vau meni ylösmenon aivan hidastamatta -> otin sen uusiks. Myöskään alastulolle Vau ei pysähtynyt, mutta se oli kyllä mun moka.

 

Hyppäri meni molempien kanssa upeesti! Ainoastaan Arskan kanssa olin sen verran jäljessä pujottelussa että siinä tuli virhe, muuten superrata. Vaun kanssa myös pelästyin, kun se liukastui alussa, pelkäsin että loukkasi itsensä ja seurasin koko radan ajan sen liikkumista (joka oli kyllä aivan normaalia). Vasta hetken päästä tajusin, että oltiin tehty nolla ja vielä hieno sellanen Medeissä ei tullut ollenkaan nollia ja voitettiin Arskan kanssa! Myös Vaun kanssa päästiin ykköspallille Ja vähänkö oli hienot palkinnot! Saatiin tosi hieno nahkanen Hurtta-hihna ja lisäks puruluu, pokaali ja ruusuke! Ei hassumpi tapa aloittaa uusi vuosi!