Eilen päästiin Johannan vetämiin agitreeneihin, joissa  päästiin tekemään hyvät pikkupätkät ohjausta ja lisäksi alastuloharjoitusta. Eka ohjausharjotus oli kyllä aikamoista sähläystä, sekä mulla että Arskalla. Tuntui että oli hirvee kiire, mutta kyllä hyviäkin kohtia oli. Kaiken lisäks me aloitettiin puomin alastulolla, josta sitten pääsi jatkamaan rataa, niin se tais olla  vähän liikaa Arskalle. Alastulot kuitenkin onnistui :)

 

Tokalla kerralla sain rauhotettua itseni ja sittenhän sujuikin paljon paremmin. Alku mua vähän jänskätti, kun oli 2 hyppyä peräkkäin ja niiden kanssa suorassa linjassa putki, johon ei tietystikään menty, vaan tehtiin leveä U-käännös toiselle hypylle. Mutta hienosti se kuitenkin meni, ei ongelmia  Siitä oli vielä suht hankala pujotteluunvienti, joka myöskin onnistui upeesti! :)

Lopuks tehtiin vielä muutama kerta alastuloa A:lla, oikein hyvin meni.

 

 

Tänään käytiin tottistelemassa itseksemme läheisellä kentällä.

-Kaukokäskyt meni tosi hienosti!

-Paikallamakuu, niin että olin 2x piilossa reilu 10 sek. Hyvin pysyi

-Noutoa; pari kertaa läheltä takaakierto, yks kauempaa ja lopuksi sai tuoda. Tähän olen tosi tyytyväinen.

-Tolpan kiertoa ja siitä ’’luoksetulon pysäytys’’. No, Arskahan älys juonen heti ekan kerran jälkeen, joten hyvät oli pysäytykset ;)

-Ruutuun lähetys kerran läheltä ja kerran n 20 metristä. WOU mikä vauhti! Upeesti menee matolle, nyt sitä pitää vaan alkaa häivyttää.

-Paikallamakuussa kävelin taakse molemmilta puolilta, tää oli ok.

-Sama juttu seistessä ja en tiedä mitä taas kerran tein, eniwei sain Arskan epävarmaks. Korjattiin sitten niin, että metrin Arskan edessä oli nami ja sille sitten vapautus, kun olin hieman takana ja Arskan katse kohti namia.

-Lopuks vielä läheltä pari helppoo luoksetuloa ja pidettiin hauskaa :D


Aika paljon siis puuhailtiin, mutta Arskalla on ollut aikamoinen virtalataus viime päivinä ;) Kotona tehtiin vielä muutama kerta hyppyä ja hypyn takana istuminen, joka oli Arskalle vähän vaikee käsittää, kun siellä on aina ennen pitänyt vaan seistä!