Nyt se flunssa sitten iski, kun se on jo pari päivää tehnyt tuloaan :( Täytyy levätä tänään, että jaksan huomenna treeneissä :)

Torstaina kävin tallaamassa Arskalle toisen jäljen tällä viikolla, tein siitä nyt hieman pidemmän ja vähensin vähän nameja, jälki vanheni taas reilun tunnin. Arska oli lähdössä jäljelle vielä entistä innokkaampana kuin viime kerralla :) Viime kerralta jäi vähän semmonen tunne, että Arska etsi vain nakkeja, eikä oikein yhdistänyt niitä jäljen hajuun. Niinpä päätin taas vähän testailla ja tein jäljen alun vähän matkaa ilman nakkeja. Kun sitten lähdettiin Arskan kanssa jäljelle näytin sille lähtöpaikan (me kun ei olla vielä mitään janoja harjoteltu) ja Arska lähti tosi hyvin haistelemaan jälkeä pitkin ja pysyi sillä, upeaa! :) Loppujälki sujui hyvin, vaikka parissa kohtaa tuli pieni eksyminen, mutta löydettiin takaisin. Kivaa oli :)
Kotipihassa tottisteltiin vielä pikkasen. Koitin hypyn kokonaisena liikkeenä avoimen luokan mukaan ja se oli superupea!!! Jeejee :D
Sitten tehtiin taas paikallaoloja maaten ja seisten ja mä kävelin taakse. Nää oli ok. Tehtiin myös vähän kaukoja ja niissä on tapahtunut vähän edistystäkin :)


Perjantai-iltana myöhään suunnattiin Johannan kanssa vielä Hämeenkyröön toisen ryhmän agitreeneihin, kun siellä oli vapaita paikkoja. Mä halusin päästä tekemään kontakteja ja pääsinkin :) Aloitettiin kuitenkin radalla, että sain Arskalta vähän kierroksia pois. Rata oli tosi kiva ja se sujui hienosti :) Kerran Arska taas meni väärään päähän putkea, mun täytyy olla niiiiin tarkka tässä! Mutta pujottelun sisäänmeno upea ja valssasin vielä sen lopussa. Sitten tehtiin sitä puomin alastuloa, Johanna auttoi. Kovasti Arska himmaili, mutta pysyi upeasti. Täytyy saada sitä nopeammaksi. Arska tuli siis kyllä nopeasti alastulolle, mutta sillä kesti saada ne etutassut maahan.
Juostiin myös toinen rata, johon olin tosi tyytyväinen! Osasin tehdä yhteen paikkaan vekin, kun sitä mun pitäis harjotella ja pujottelun sisäänmeno taas loistava :D Lähdössä oli vähän ongelmia, kun jätin Arskan renkaan taakse, mutta saatiin lopulta se onnistumaan. Lopuks vielä puomia, johon eilen lisättiin vähän matkaa alastulolle. Tehtiin myös iteksemme A:ta, joka on nyt just sellanen kun haluan! Se menee jo kokonaisena tosi hienosti, seuraavaks voidaan koittaa sitä radalla. Tosi hyvät treenit oli ja meillä oli kivaa, vaikka olinkin aikas väsynyt :)