Mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa synttäripäivä kuin agilitytreenit! :)

Kahdeksan jälkeen suunnattiin siis taas Hämeenkyrön, ihan perusryhmätreenit oli. Tehtiin Jaakko Suoknuutin tekemää rataa kolmessa lyhyessä pätkässä. Rata oli tosi kiva mutta myös kinkkisiä kohtia löytyi. Meillä meni molempien koirien kanssa tosi upeesti, ei juurikaan virheitä! Jes :)
Arska oli taas kuumana lähdössä ja muutaman kerran nousi seisomaan. Lopuks pysyi hyvin.
Vikassa ratapätkässä oli kohta jossa tehtiin persjättö ja heti perään valssi pujotteluun. Siinä piti vain mennä ja luottaa että koira tulee perässä, en nimittäin yhtään ehtiny katsoa mitä koira tekee. Mutta se onnistui hienosti, ekalla kerralla tosin pujottelun sisäänmeno oli hukassa, mutta muuten super :) Kisoissa ei kyllä varmaan ihan tollasta uskaltais tehdä, mutta ehkä vielä joskus hamassa tulevaisuudessa. Oli taas ihanaa mennä Vaunkin kanssa, viimesistä yhteisistä treenikerroista pitää nauttia oikein täysin siemauksin ;) ja kaiken lisäks meno oli tosi sujuvaa molempien koirien kanssa!

Tällä viikolla Arska joutuu olemaan valitettavasti vähän treenitauolla, kun oon päivät koulussa ja illat töissä. Eikös se ollut niin, että varsinainen oppiminen tapahtuukin levossa... ;)