Arskalla on ollut vähän tokoilutaukoa, mutta kotona ollaan pikkuisen AVOn liikkeitä treenailtu.

Tiistaina oltiin pitkästä aikaa tokoilemassa Miian & Leon kanssa, ja olipas taas mukavaa Hymy Myös Elisa oli mukana.

Arska sai aloittaa;

-seuraaminen loistavaa! Nauru

-liikkeestä seisominen ok.

-luoksetulon pysäytys hyvä (lyhyt matka)

-liikkeestä maahanmeno hienosti Hymy

-tauon jälkeen ruutua. Eka kerta maton kanssa, lähetys n. 15 metristä, tää meni hienosti! Sitten etenin aivan liian ison harppauksen ottaen huomioon kuinka pitkään aikaa ei olla tehty ruutua. Otin maton pois ja Arska pysähty ennen ruutua, mutta uusien käskyjen jälkeen etsiytyi kyllä keskelle ruutua. Loput kerrat maton kanssa, silloinkin vielä vähän hapuilua...vikalla kerralla lähetin ihan läheltä ruutuun matolle, se onnistui tuttuun tapaan ja siitä superpalkka.

-lopuksi vielä vähän paikallamakuuta, kun Leo treenasi, mä olin n. 15 metrin päässä (en siis piilossa). Ei ongelmia, Arska oli ihan rauhallinen Cool

Elisa odotti vuoroaan aika nätisti, pari kertaa protestoi haukkumalla. Kävin palkkailemassa kuitenkin aina välillä, kun odotti hienosti.

Arska sen sijaan yllätti mut ihan täysin. Kun laitoin sen hihnaan odottamaan vuoroaan, niin palkkailin heti nätisti olemisesta. Ja Arska odotteli tosi hienosti, vain kerran osoitti mieltään haukkumalla! Myös Arskaa kävin välillä palkkailemassa.

-Elisa sai harjotella sivulla tulemista namin avulla. Tehtiin sekä oikeaa että vasenta puolta, ja aika hyvin tyttö pysyi jo suorassa linjassa.

-yritin myös naksutella katsekontaktia, mutta se olikin aikas vaativaa...Sain kuitenkin pari kertaa naksastua siitä, mutta useimmiten Elisa katsoi mua hyvin silloin, kun en ollut valmiina palkkaamaan Silmänisku

-lopuksi vielä "luoksetulo" niin että Miia piti Elisaa ja päästi kun kutsuin. Tästä superpalkka.

Kaiken kaikkiaan tosi hyvät ja aurinkoiset treenit! Cool