Arskan sairasloma jatkuu edelleen... Viime viikon keskiviikkona käytiin agitreeneissä, kun Arska oli jo parempi, mutta maanantaina Arska ei ollut ollenkaan oma itsensä. Eläinlääkärissä selvisi, että kuumetta ja joku tulehdus (ei selvinnyt mikä), joten antibioottikuurilla sekä levossa taas.

Elisan kanssa oon touhuillut aika paljonkin, mutta en ole ehtinyt kirjoittelemaan niitä tänne. Pujottelukujaa ollaan tiivistetty 10 cm:iin. Lisäksi ollaan harjoiteltu hypyllä takanaleikkaus! Sitä tehtiin myös eilen kun oltiin kentällä ja sujui hienosti! Ennen tätä Elisa sai harjoitella pituutta, niin että oli hyppy > pituus > suora putki. Vauhdikkaasti meni, upea likka!

Viime viikolla Elisa suoritti myös puomin ja A:n kokonaan! Jes Alastulot oli hyviä, nyt ruvetaan treenaan ylösmenoakin.

 

Vaun kanssa aloitin treenaamaan viime viikolla. Treenit sujui mukavasti! Eilen tehtiin aika pitkää rataa, jossa oli muutama kinkkisempi kohta. Kun oli meidän vuoro oli jo aika pimeää ja musta tuntui, etten ekalla kerralla hahmottanu ollenkaan missä musta Vau meni ja tuntui myös, että Vau sinkoili joka paikkaan...Osittain tietysti siksi, etten itse ollut oikeassa paikassa. Mutta tokalla kertaa meni paljon paremmin ja Vau osas molemmilla kerroilla tosi vaikeen pujottelun sisäänmenon upeasti! Se on kyllä taitava Vähän tuntuu vielä olevan sen kanssa hukassa sellainen hyvä tuntuma, mutta eiköhän se tässä treenien myötä parane.