Eilen alkoi meidän talvikauden treenit maneesilla. Harjoiteltiin Suoknuutin Jaakon suunnittelemaa rataa, joka oli taas pitkä eli reilu 30 estettä. Meidän treeniaika kun on rajallinen, niin ei ehditty kauheasti rataa mennä, kun jo opetteluun meni niin paljon aikaa, mutta onneksi harjotellaan vielä ens kertakin samaa rataa :)
Alotin Vaun kanssa ja koska ei olla treenattu yhdessä yli kahteen viikkoon, niin odotukset ei olleet kauheen suuret ;) Aluksi mun ohjaus oli vähän säheltämistä ja Vau tuntui lähtevän kuin tykin suusta. Tokalla kertaa menikin paljon paremmin, ei tainnut tulla juurikaan virheitä ja olin tosi tyytyväinen sujuvaan menoon :) Loppujen lopuks meillä oli tosi hauskaa ja Vau tuntui hymyilevän vielä viis minuuttia radalle pääsyn jälkeenkin ;)

Arskalla oli myös aika vauhtipäivä ja koska jouduttiin odottelemaan ensin aamu maneesilla kun toinen ryhmä treenas ja sitten vasta oli meidän vuoro, niin Arska ehti kerätä melkoiset kierrokset. Tuo on tietysti hyvää harjoitusta että joutuu odottelemaan omaa vuoroansa. No, mä olin ehkä jo vähän väsynytkin, mutta joka tapauksessa mun ohjauksesta Arskan kanssa ei oikein meinannut tulla mitään... Okei, olihan siellä tietysti hyviäkin kohtia, mutta en kyllä ollut kovin tyytyväinen meidän menoon. Mun täytyy muistaa itse rauhottua kun mennään radalle, koska Arskan kiihtyvyys tarttuu aika helposti muhunkin. Tehtiin lopuksi vielä vähän alastuloa puomilla ja A:lla ja sentään se sujui hyvin.


Tänään aamulenkin jälkeen treenailtiin vähän pihassakin. Ekaks tehtiin pari kertaa ihan läheltä ruutuun kosketusalustalle lähetyksiä. Sitten otin alustan pois ja lähetin samasta paikkaa. Tosi hienosti meni! Juomatauon jälkeen tehtiin kerran kauempaa lähetys alustan kanssa ja sen jälkeen kerta ilman alustaa. Upeasti meni ruutuun, kovalla vauhdilla, ja pysähtyi seis-käskyllä keskelle! Jes :)
Sitten vähäsen alastuloa, joka sujui mallikkaasti.
Seuraavaks hypyn takana seiso-istu-vaihtoa ja yksi lähetys hypylle (alustalle), ei ongelmia :)
Lopuks vielä luoksetuloa ekaa kertaa niin, että jätin istumaan kutsuin ja pysäytin käsimerkillä. Tehtiin kaks kertaa, molemmilla kerroilla ihan älytön vauhti ja Arska pysähtyi hyvin, varmaan niin hyvin kuin vain pystyi siinä vauhdissa ;)