Eilen agitreeneissä, joissa tehtiinkin 22 esteen rata, niin että mentiin yksi kierros ja jos tuli hylky piti lopettaa.Kun kaikki oli mennyt, mentiin uusi kierros, sama systeemi, sai siis yrittää korjata virheitään. Meillä meni Arskan kanssa eka rata upeesti, vain pujottelussa toiseen väliin, mutta muuten päästiin loppuun asti. Ei toisellakaan hylkyä tullut, mutta lopetin kesken, kun alkoi tulla sen verran monta huolimattomuusvirhettä.
Näiden kahden radan jälkeen sai vielä uudestaan tutustua rataan ja sitten harjoitella niitä kohtia mitä halusi. Me tehtiin Arskan kanssa alku, sitten palkkasin ja siitä loppuun, ja niin koko rata menikin loistavasti! :) Loppua vielä vähän hiottiin.
Muuten oli oikein kivat treenit, inhottavaa vain kun alkoi niin pirusti särkeä nilkkoja. Mulla ei oo pitkään aikaa sattunut niihin, mutta nyt yhtäkkiä, en tie johtuisko kentän kovuudesta. Mulla on nimittäin vähän ''löysät'' nilkat.
Arska oli taas kaikkien ihanien koirien perään, tuntui, että kentän ympäristössä olisi liikkunut joku juoksuinen narttu, yhden toisenkin urokset nimittäin sekosivat. No, Arska teki silti täysillä ja sain taas tosiaan JUOSTA, että pysyin sen perässä.

Perjantaina on taas Eteläpuistossa kisat!!! Iiks ;)
Tehtiin eilen myös vähän keinua ja A:ta erikseenkin kisoja varten. Tänään olisi tarkoitus kotipihassa vahvistaa lähtöä.