Perjantai-iltana päästiin Johannan mukana kentälle, kun Johanna veti ensin treenit ja jäi sitten vielä treenaan omiensa kanssa. Heti kun päästiin perille, otin pikkasen tottistelua Arskalla, seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, pieni paikallamakuu ym. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja tehtiin myös tokohyppyä pari kertaa, vaikkakin kosketusalusta oli jäänyt kotiin (kun olin varautunut vain agilityyn). Hyvin meni, 2. ja 3. kerroilla laitoin namin toiselle puolelle. Myös se, että kävelin Arskan vierelle sujui hyvin.

No, sitten Arska sai mennä lepäilemään, kun aloin itse katsella muiden treenejä. Treenien lähetessä loppuaan, otin Arskan taas kävelemään ja tehtiin vähän luoksepäästävyyttä yhden ryhmän miehistä kanssa. Namin avulla sujui loistavasti! ;)
Päästiin tekemään myös puomia muutamaan kertaan ja vitsi, kun Arska menee sen lujaa!! Hienosti onnistui alastulotkin :) Jossain vaiheessa tehtiin myös A:ta, joka sujui myös ongelmitta.

Kun päästiin siihen vaiheeseen, että meidän varsinaiset treenit (johannan kanssa) alkoi, niin Arska olikin jo touhunnut aika paljon. Joten tehtiin sitten vaan muutama pieni ohjausharjotus, jossa oli myös vaikee pujottelun sisäänmenokulma, mutta kaikilla kerroilla onnistui :) Sitten olinkin jo niin tyytyväinen meidän treeneihin, että päätin lopettaa ne siihen ja hyvä mieli jäi :)

Huomenna on Lempäälässä agikisat, jänskää! :) Mutta melkeinpä vielä jännittävämpää on viikon päästä oleva tokokoe Ikaalisissa, jossa tuomarina Juha Kurtti (siis mies! Luoksepäästävyyttä ajatellen ;)). Saatiin sinne peruutuspaikka, vielä viikko aikaa muistutella alokasluokka mieleen.