Perjantaina aaamuyöllä lähdettiin matkaan, ensin autolla ja sitten laivaan. Matka oli Arskalle tosi jännittävä ja rankka, koira oli ihan puhki illalla. Jännityksellä sitten heti lauantaiaamuna kisaamaan, kisat jo itsessään jännittivät, mutta erityisesti jännitti vielä se, miten Aragon jaksaa keskittyä agilityradoilla väsyneenä matkustuksen jäljiltä. Mutta hyvin poika kyllä piristyi agilityesteet nähdessään ;)
Nämä kisat oli mun ja Arskan ensimmäiset ''isot kisat'', hallissa pyöri kaksi rataa vierekkäin.

Ensimmäinen rata meni tosi hyvin, vain yksi rima tippui! Sijoituttiin jopa kolmansiksi (Arskalla oli nopein aika) :)  Olin onnellinen, ettei  pitkä matkustus vaivannut radalla.
 
Päivän toisella radalla tehtiin nolla!! :D Sijoituttiin toiseksi (yksi koira oli Arskaa sekunnin kymmenesosan nopeampi) ja niinpä siirryttiin kolmosluokkaan!!! Jes! :D
Olen tosi tyytyväinen rataan, se meni sujuvasti, kontaktit onnistuivat ja Arska keskittyi loistavasti :)
Lauantaipäivä sujui siis erinomaisesti, loppuillan leijuin onnistumisenhuumassa ;)

Sunnuntaina oli vielä yksi rata, meidän eka kisa kolmosissa. Arska oli entistä väsyneempi, olin kyllä itsekin aika väsynyt viiden tunnin yöunien jälkeen. Siltä radalta tuli hylky, koska Arska hyppäsi renkaan takasinpäin (jonkun ihmeellisen käännöksen jälkeen). Yksi rimakin kyllä tippui ja puomin alastulon hyppäsi, selvästi oli väsymystä jo ilmassa. Mutta muuten rata sujui hyvin, kolmosissa kisaaminen ekaa kertaa oli aikas jännittävää, mutta uskon kyllä, että me pärjätään myös kolmosluokassa.

Ahvenanmaan reissu oli siis aivan mahtava, ensi vuonna uudestaan!!! Hotelli ja kisapaikka olivat tosi hyviä ja matkaseura loistavaa! :) Matka oli hauska (kiitokset siitä matkaseuralle) ja kieltämättä uskomaton kokemus.