Eilen siis suunnattiin Arskan kanssa taas Eteläpuistoon, pääsimme tällä kertaa kisoihin ja takaisin Sarin kyydillä. Kiitokset hänelle kuljetuksesta! :)

Paikalla oli taas Arskan ihanin rakkaus Jekku ja sen kuuli aika pian perille päästyämme. Arska nimittäin näki Jekun juuri kun oltiin menossa ilmottautumaan ja kiljui sitten sen aikaa, kun yritin saada meidät ilmotettua...;)

Ekalla radalla Arska pysyi lähdössä, tosin jouduin taas sanomaan uudestaan ''istu'', mutta sitten pysyi. Rata meni tosi hienosti, olin hirveen ylpee, kun Arska meni alussa puomille, eikä vieressä olevaan putkeen, johon tosi monet menivät :) Meille tuli kuitenkin hylky, koska Arska kävi hyppäämässä yhden ylimääräisen hypyn, vaikka yritin sitä kääntää - liian myöhään. No, muuten rata meni hienosti ja olen siihen tyytyväinen :)

Toisen radan lähdössä Arska nousi 2 kertaa seisomaan ja tokalla kertaa, kun olin menossa laittamaan sitä takaisin istumaan, niin Arska tulikin mua vastaan, ylitti lähtölinjan ja kun sitten vein sen takaisin istumaan, niin siitähän tuli tietysti hylky. Lopulta Arska kuitenkin pysyi istumassa ja me tehtiin sitten koko rata. Ja se menikin aivan upeesti, me tehtiin nimittäin tosi hieno ja nopea nollarata! :D Olin sairaan iloinen! Vaikka lähtö tietysti ottikin päähän, mutta se että radat meni noin upeesti on tosi hienoa! Meille alkaa tulla varmuutta kisaamiseen, mikä on hyvä juttu ajatellen läheneviä SM-kisoja.
Nyt vain lähtöön vielä varmuutta, uskon että me kyllä saadaan se kuntoon.

Ja mikä tärkeintä, meillä oli Arskan kanssa eilen aivan sairaan hauskaa! :)

Tänään Arska kävi uimassa oikein kunnolla ja sen jälkeen sai hepulin ja juoksi pari minuuttia täysillä pihaa ympäri. Pienen touhuilun jälkeen olikin sitten hyvä ottaa pienet nokoset puun varjossa ;)

1584771.jpg

1584767.jpg

1584762.jpg

1584765.jpg