Eilen taas perusagilitytreenit, joissa tehtiin samallailla kuin viime kerralla, eli suht pitkä rata pari kertaa läpi ja sit korjailtiin virheitä. Hyvin meni, Arska osas paljon vaikeita juttujakin, olin tosi ylpee siitä :) Kontaktitkin otti hyvin, vaikka aina ei ollutkaan namia siellä. Palkkasin kuitenkin joka kontaktilla.
Mutta mutta, se mikä meillä pitää saada kuntoon, on kontaktien jälkeen liikkeellelähtö, koska Arska ei tiedä mihin mennä ja mä oon ihan jäljessä. Tän sanoi jo meidän koulutusohjaaja ja Jari Suomalainenkin. Kesän tavotteena onkin saada kontaktit parempaan kondikseen ;)
Mutta tosiaan ihan hyvin meni eilen, tokalla kertaa Arska oli kylläkin aikamoisilla kierroksilla. Nyt ollaan tehty niin paljon vaan pitkää rataa, kisat, SM-treenit ja nää treenit, että välillä täytyy tehdä vaan jotain ihan pientä. Meillä on seuraavan kerran sunnuntaina SM-treenit ja siellä kai pitäisikin olla vähän lyhyempiä harjotuksia. Sitä ennen on luvassa lepäilyä, pientä pihatreeniä ja kesäntulosta nauttimista! :)