Vappupäivä vietettiin siis epiksissä, lähtöähän sinne mentiin harjottelemaan.
Mentiin jo heti aamupäivästä, kun Johanna aloitti Annin kanssa mölleissä. Heillä menikin tosi hienosti, juoksivat kaksi rataa, toisessa pieni virhe, mutta toinen oli nolla! Upeeta! :)

Arska joutui siis odottamaan vuoroaan toooosi pitkään, mutta oli kisapaikalla yllättävän rauhallisesti.
Iltapäivällä oli sitten meidän vuoro ja kieltämättä jännitti se lähtö aaaaaikas paljon...;) Tein siis normaalit lähtörutiinit ja jätin Arskan istumaan. Heti parin askeleen jälkeen näin sivusilmällä, että se nousi seisomaan, joten kävin laittamassa takaisin ja sitten kävelin kahden hypyn taakse. Ja Arskahan pysyi siellä upeesti!!! :D Haukkui kyllä, mutta pysyi! Ratakin meni tosi hienosti pitkän kisatauon jälkeen, eka rata olikin nolla, mutta palkkasin puomilla.

Mentiin vielä toinenkin rata, että saataisiin vähän kestävyyttä lähtöön.
Se menikin aika samallailla kuin ekalla kerralla, Arska nousi taas ja otti nyt pari askeltakin, mutta vein takasin ja sittenhän se istui siellä hienosti! :)
Toinen rata meni myös hienosti, pujottelussa meni väärältä puolelta sisään, vaikka näytti lähtevän sinne hienosti, joten siitä tuli sitten vitonen. Kaiken lisäks me sijoituttiin jopa toiseksi!

Voi vitsi kun oon tyytyväinen, Arska oli taas superupea! Lähtö ainakin osoitti, että ollaan jo hyvässä vaiheessa. Arskalla ja mulla oli tosi hauska päivä, kivaa oli!
Ihana mun mussukkamies! :D

1515891.jpg

1515894.jpg