Arska onkin saanut tällä viikolla agiliidellä sydämensä kyllyydestä Hymy

Keskiviikkona meillä oli ryhmätreenit, Samu oli tehnyt meille 25 esteen radan, joka tehtiin kokonaisena. Ekalla kerralla meni jo hyvin, vaikka Arska ampasikin suoran putken jälkeen väärälle hypylle... Harjoiteltiin sitten sellaista, että kerrotaan koiralle jo ennen kuin se menee putkeen, että sen jälkeen tulee tiukka käännös. Johan alkoi sujua Nauru

Tauon jälkeen tehtiin sama rata toiseen kertaan. Tällä kertaa meni tosi sujuvasti ja selvittiin loppuun asti ilman virheitä Cool Kivaa oli ja vauhdikasta menoa!

 

Torstaina suunnattiin epiksiin Nokialle, treenaan kontakteja (ja lähtöä) kisamaisesti. Arska pysyi lähdössä superhyvin, ei edes noussut seisomaan, joten siihen ei tarvinnut puuttua! Kaikki alastulokontaktit aivan upeita, naksasin niistä ja palkkasin Nauru Rata sujui muutenkin hyvin, ei virheitä. Hyvät kisatreenit! Elisa pääsi taas katselemaan "kisa"meininkiä Cool

 

Perjantaina mentiin Johannan ja spitzien kanssa treenaamaan Mutalaan, ennen kuin vedettiin omat reenit. Tehtiin ihan pikkuisia ratapätkiä, joihin sisältyi keinu ja pujottelukin. A:ta tehtiin sivummassa.

Elisa sai mennä taas mutkaputkea ja se menee jo vauhdilla! Nauru Sitten tehtiin matalaa okseria ihan läheltä hyppyharjoituksena, tääkin hyvin! Loppuun tehtiin vielä kahdella parilla hyppysiivekkeitä pientä ohjausharjotusta, mutta palkka aina yhden "hypyn" jälkeen. Lopuksi superpalkka.