Vihdoinkin kesäloma on alkanut ja alku menikin niin vauhdikkaasti, etten ole täällä ehtinyt käväisemäänkään!
Lauantaina oli isosiskon lakkiaiset ja olipa niin ihanaa nähdä kaikkia tuttuja! Mahtava päivä :) Loppuviikko meni siis lakkiaisia järjestellessä ja Arskakin oli aika puhki, kun täytyi osallistua valmisteluihin ;) Lakkiaispäivän se sai kuitenkin viettää Johannalla Annin ja Nepin seurassa.

Sunnuntaina suunnattiin sitten agikentälle toisiin SM-treeneihin. Pikkasen oli sellanen tunne mennessä, että ''saas nähdä miten me selviydytään'', kun oltiin molemmat vielä aika puhki lakkiasista. Perillä selvisi vielä, että yhdellä treenaavilla koirista on juoksut ja Arskan viime aikaisen käytöksen perusteella ajattelin, että meidän treenit taitaa jäädä sitten aika lyhyiksi...
Mutta poika yllättikin positiivisesti ja väsymyksestä, helteestä ja juoksuista huolimatta treenit meni loistavasti! Hyvä huomata, että Arskalla löytyy kestävyyttä agilityyn kaikesta huolimatta :) Saatiin taas harjoitella kinkkisiä kohtia, jotka meni viimeistään toisella kerralla hyvin, useat jopa ekallakin! A:n kontaktit oli upeat ja vaikeat pujottelun sisäänmenotkin onnistuivat hienosti! :)

Maanantai oli kokonaan lepoa ja tänäänkin vielä huilaillaan, tosin täytyy käydä kokeilemassa noita Riikan antamia vinkkejä tottikseen! ;)
Huomenaamulla käydään vielä ihan pikkasen tekemässä kontaktiesteitä ym., torstaina on taas iltakisat :)
Nyt nautiskelemaan ihanaisesta kesästä ja lomasta! :D

1297989.jpg