On jäänyt  taas kirjottelematta treenejä, mutta tässä sitten tulee;

Tiistaina kävin tallaamassa Arskalle jäljen metsään, joka vanhentui reilun tunnin. Laitoin ekaa kertaa välikipon, joka oli jo ennen jäljen puoliväliä. Tää olikin hyvä idea, koska Arska oli siis niiiiiiin innoissaan jäljestä, että alku meni vähän sähläykseksi, kun oli niin kiire loppukipolle. Mutta välipalkan jälkeen Arska rauhoittui ja työskentely oli tosi hyvää loppuun asti!

Keskiviikkona treenailtiin vähän päivälenkin yhteydessä, taas paikallaoloa seisten ja maaten, niin että kiertelin ympärillä ja sitten koitettiin liikkeestä maahanmeno AVO-luokan tyyliin. Se onnistui hienosti!
Seuraaminen oli ihan ok ja paikallaolo, jossa minä piilossa n. 10 sek. onnistui myös. Tehtiin myös vähän luoksetulon pysäytyksiä, joissa pysähdys saisi kyllä olla aavistuksen nopeampi.

Perjantaiaamuna suunnattiin lähikentälle tottistelemaan. Taas kerran paikallaoloa maaten ja seisten mun kierrellessä, nyt tähän alkaa tulla varmuutta. Ruutua, jossa Arska taas ekalla kerralla kiersi sivutolpan takaa. Se  taitaa sekottaa tätä takaakiertoon, joten ei muuta kun varmistusta. Muut kerrat meni aika hyvin, Arska osaa aika hyvin katsoa merkeistä keskipaikan, välillä jää vähän eteen.
Noutoa tehtiin pitkästä aikaa ja sen kyllä huomas. Arskalainen oli niin innoissaan, että ääntä tuli taas, perhana ja ekalla kerralla myös pureskeli kapulaa aika reippaasti. Vika kerta kuitenkin lähdön möläytyksestä huolimatta super! Paikallaolo, jossa mä taas piilossa n. 15 sek., oli loistava! jeejee :)
Lopuks vielä luoksetulon pysäytyksiä ja Arskan vauhti ei ole vieläkään hidastunut pysäytystreeneistä huolimatta, hyvä hyvä :)