Eilen illalla oltiin maneesissa toko-treeneissä ja siellä olikin aika monta koirakkoa, jotka olivat hyvää häiriötä.
Aluksi otin pikkasen seuraamista, se on parantunut paljon! Seuraamiseen lähdettäessä Arska saattaa vähän edistää ja vinkua, mutta keskittyminen on tosi hyvää!
Koska seuraaminen onnistui, niin otin muutaman kerran liikkeestä maahanmenon. Me ei olla treenattu liikkeestä pysäytyksiä piiiiiiiitkään aikaan, koska seuraaminen on ollut niin huono. Mutta nyt liikkeestä maahanmeno meni taas hienosti, Arska meni heti maahan, kun sanoin käskyn ja pysyi maassa, vaikka itse jatkoin kävelyä.
Sitten otin muutaman ihan lyhyen luoksetulon, harjoteltiin sitä, ettei Arska törmäis mun jalkaan. Ja hyvinhän ne sujuivat :)

Tauon jälkeen tehtiin pari kertaa luoksepäästävyyttä ja nyt se oli selvästi parempi kuin viimeksi! Ekalla kerralla Arska oli jopa aika rento ja pysyi hyvin mun vierellä, mutta toisella kertaa otti askeleen taaksepäin, antoi kuitenkin hyvin rapsuttaa.

Seuraavaksi tehtiin paikallamakuu aika kokeenomaisesti. Seisoin n. 10 metrin päässä Arskasta ja palkkasin vasta kahden minuutin jälkeen! Arska makasi ihan rennosti, vaikka oli häiriötäkin ja pysyi koko kahden minuutin ajan upeasti paikallaan!!! Olin TOSI TYYTYVÄINEN, että se onnistui niin hyvin! :)
Sitten tehtiin vielä tokohyppyä, muutaman kerran niin, että palkka oli toisella puolella ja muutaman kerran niin, että sai Arska sai multa palkan. Kaikki meni hyvin, tosin ilman palkkaa Arska kääntyy hypyn jälkeen nopeesti ja jää lähelle hyppyä. Mutta hyppy-liike alkaa olla jo koekunnossa ja nyt kun tuo seuraaminenkin alkaa taas sujua ja paikallamakuu onnistuu, niin ehkä tänä vuonna voisi uskaltautaa mennä kokeeseen :)
Onnistumisien kautta sain taas lisää treeni-intoa tokoonkin! :)

Tänään onkin taas iltapäivällä agitreenit ja jo viikon päästä agilitykisat!!!