Sunnuntai-iltana mietin millä kaavalla opetan Arskalle alastulokontaktin uusiks. Raapustin sen paperille ja vaikka se aika yksinkertainen kaava onkin, niin voinpa välillä palata tarkastelemaan, että oonko mennyt suunnitelman mukaisesti :)
Keväällä saatiin ''lähdössä pysymis''-projekti valmiiksi ja nyt on hyvin samankaltanen projekti aluillaan. Ideana on saada Arska ymmärtämään, että kun se tekee kontaktin mun haluamalla tavalla ja pysyy siellä niin kauan kuin mä haluan, teen mä mitä tahansa, niin sitten pääsee JES-käskyllä (huom! sama vapautuskäsky kuin lähdössä) jatkamaan rataa.
Maanantaina sain viriteltyä jonkinlaisen alastuloa muistuttavan rakennelman takapihalle ja heti tiistaina laitettiin suunnitelma käytäntöön. No, sen verran hyvä viritelmä se on, että Arska ymmärsi heti että on kyse alastulokontaktista - hyvä puoli: se ymmärtää, mitä ollaan tekemässä, huono puoli: kaikki vanhat, väärin opitut tavat on muistissa.
Alku näyttää kuitenkin lupaavalta ja ollaan edetty ehkä vähän suunniteltua nopeammin. Projektin alotus sattui hyvään väliin, nimittäin viikon päästä torstaina Arskalla on eläinlääkäriaika ja se nukutetaan, mikä tarkoittaa luultavastikin kuukauden kisataukoa. Eli nyt on hyvää aikaa opiskella uusi asia :)

Eilen tehtiin myös vähän muuta agitreeniä pihassa. Treenattiin ihan ihan lyhyitä harjotuksia, pääasiassa käännöksiä. Hyvin meni :)