Eilen illalla maneesissa agilitytreenit, mentiin harjoittelemaan keinua, kun Arska meni sen niin lennokkaasti kisoissa... ;)
Aloitettiin kuitenkin ihan pienellä ohjausharjotuksella, jossa oli tarkotus ottaa koira haltuun putken jälkeen ja mennä kahden hypyn välistä. Arska oli taas aikas kierroksilla ja minä aikas väsynyt, joten keskittyminen tähän treeniin ei ollut parasta mahdollista. Noo, kyllä se homma muutaman kerran onnistuikin ja lopetettiin hyvään suoritukseen.
Sen jälkeen vähän sitä keinua, pari kertaa molemmat puolet. Laitoin nyt varmuuden vuoksi päähän namin, että Arska varmasti pysähtyy. Keinu onnistui hienosti.

Perjantai-ilta ei ole meille paras mahdollinen treeni-ilta, koska olen yleensä aikas väsynyt, jolloin siis en pysty kunnolla keskittymään ohjauksiin ja menee helpommin hermo itseen ja koiraan. Niinpä päätin ettei tehdä enempää ohjausharjotuksia, vaan otettiin sitten vielä A:ata ja pujottelua, ensin erikseen ja sitten sai mennä A:alta pujotteluun. Molemmat oli sikamakeita, Arska pujotteli taas täysillä :) A:alta jätin kerran namin pois, mutta kontakti silti upea! Hihii! :)