Viikonloppu meni koirien kanssa touhuillessa, hoidin kaikkia 4 koiraa Johannan ollessa tuomaroimassa ja siinähän sitä puuhaa olikin Hymy Vähän kotona treenailtiinkin ja koirat pääsivät myös metsälenkkien lisäksi järveen kahlailemaan, mistä ne nauttivatkin oikein kunnolla!

Elisa sai harjoitella taas siivekkeiden läpi juoksua ja putkea. Molemmat sujuvat jo oikein vauhdikkaasti! Tehtiin myös kahta "hyppyä" (siis ilman rimoja) peräkkäin, palkkasin kuitenkin välissä. Myös hyppyä ja putkea jo peräkkäin, taas palkkaus välissä!

Lisäksi Elisa treenasi sivulla kulkemista suorassa ja katsekontaktia. Molemmat alkaa sujua jo aika hienosti! Hymy

 

Arska sai treenata vähän lähtöä ja pieniä ohjauskuvioita sekä eteenmenoa. Kaikkiin olin tyytyväinen, nyt lähtökin jo vähän rauhallisempi (tosin oltiin kotipihassa).  Erityisen iloinen olin kuitenkin siitä, miten hyvin Arska malttoi odottaa makuulla, kun harjoittelin Elisan kanssa! Nauru Tietysti kävin välillä palkkaamassa rauhallisesti pysymisestä.

Sisällä touhuiltiin kaikkien kanssa vähän temppuja, ja vaikka kaikki olivat innokkaita oppimaan, niin hyvin odottivat myös omaa vuoroaan Hymy Oli mukava ja rentouttava viikonloppu!