Perjantaina käytiin Johannan kanssa kentällä treenailemassa. Ohjelmassa oli puomia, sekä vähän ohjauskuvioita.

Arskan kanssa meni tosi hienosti! Vitsit sen kontaktit on niin upeet treeneissä - miksei ne onnistu kisoissakin!!!

Elisa sai tehdä puomia kokonaisena, alotettiin jo vähän ylösmenonkin opettamista. Myös vähän ohjausta, joka hienosti! Taitava tyttö!

Lauantai oli Arskalla lepoa, Elisa sai tehdä pihassa vähän pujottelukujaa. Avasin kujaa 11 cm:iin, koska viime kerrasta oli niin pitkä aika. Se sujui hienosti! Sitten kavennus takaisin 9 cm:iin ja tehtiin sitä vähitellen - alotettiin neljästä kepistä ja lisäsin aina 2. Tääkin sujui hyvin! Lisäksi tehtiin vähän takaakiertoa sivekkeellä.

 

Sunnuntaina sitten huristeltiin kohti Helsingin Purina Areenaa agilitykisoihin. Arska sai vähän odotella, kun ensin oli Annin ja Nepin vuoro. Eka rata oli hyppis ja kiva sellanen, vaikka olikin muutama tiukka paikka. Arska nousi taas lähdössä, mutta pysyi paikallaan ja sain sen istumaan. Tältä radalta meille hylky, jota edelsi jo pari muutakin virhettä. Kivaa oli kuitenkin mennä!

Toka rata oli agirata ja Johanna vetäs molemmilla koirillaan sieltä nollat! Arska nousi taas lähdössä seisomaan ja kun yritin saada sitä istumaan, niin varasti - pahus! Ens kisoissa täytyy olla taas tiukkana. Rata meni ihan hyvin, mutta yhdeltä hypyltä kielto ja puomin alastulolta vitonen... A:n kontakti oli kuitenkin hieno, Arska meni hienosti puomille (eikä viereiseen putkeen) ja lopun sylkkäri onnistui hienosti! Tähän rataan olen siis  tyytyväinen, ja oli ihanaa kisata pitkästä aikaa Arskan kanssa!

 

Elisa sai myös harjoitella kisapaikalla oleilua ja tehdä vähän lämmittelyesteillä. Hienosti sujui, eikä vieressä harjoitteleva bordercollie häirinnyt yhtään!