Kotona ollaan viime aikoina treenailtu vähän kaukokäskyjä, agilityn lähtöä ym., mutta en oo niitä tänne jaksanut raapustella.

Tässä nyt iltapäivän tottistreenit Mutalassa:
Aloitettiin seuraamisella, kutsuin Arskan vauhdista seuraamiseen ja siitä tehtiin aina jonkinmoinen pätkä, pituutta vaihdellen ja sitten palkkasin pysähtyessä. Tänään seuraaminen oli aivan upeaa! Ehkä pientä edistämistä välillä, mutta ei yhtäkään vinkasua ja käännöksetkin oli hyviä! :) Vitsi kun olen tyytyväinen tohon :D

Sitten Arska sai taas muutaman kerran syöksyä kosketusmatolle, ihan vaan muistutukseksi. Sujui hyvin ja Arska jäi siihen hyvin seisomaankin!

Tauolla Arska sai mennä autohäkkiin lepäileen, taas ovi auki ja pysyi hienosti. Välillä  vähän vinkunaa, mutta hyvin se sinne rauhottui. Ja sai katsella kun muut treenasivat!

Lopuksi vielä tunnari, joka sujui myös hienosti. Tehtiin pari kertaa ja molemmilla kerroilla toi oman kapulan kapulakeon takaa.

Sitten mentiin vielä metsään kävelylle ja Arska päätti palkata itsensä hyvistä treeneistä oikein kunnolla ja söi pari raatoa, jotka löysi....:/ Saa nähdä tuleeko kipeeksi, tähän asti on ollut ihan kunnossa. Nyt Arska on tarkkailun alaisena...