Eilen Nokialla tokotreenit, joihin mentiin lähinnä sen takia että saatais häiriötä.
Aloitettiin perusseuraamisella. Tää mua jännitti, koska aikasemmin kun oon ekan kerran seurauttanut vieraassa tilanteessa/paikassa, niin ensimmäiset 10 metriä on mennyt kaikkeen muuhun paitsi seuraamiseen (siis esim. haisteluun ym..). No, tällä kertaa keskittyminen oli älyttömän tiivistä ja muutenkin seuraaminen huippuluokkaa! Häiriötkään eivät juurikaan Arskan keskittymistä katkaisseet, paitsi namipussin rapina ekalla kerralla. Mutta voi että kun olin ilonen, että seuraaminen sujui noin upeesti! :)
Sen jälkeen tehtiin vielä kaks luoksetuloa, nekin häiriön kanssa ja matka reilu 10 metriä. Tää sujui myös hienosti, Arska tuli lujaa luokse, EIKÄ TÖRMÄNNYT MUN JALKAANI!!! Kaiken lisäks perusasentokin oli hyvä :)

Tauon jälkeen paikallamakuu, joka tehtiin myös häiriön kanssa. Aragon pysyi hyvin, vaikka viereinen koira nousi ja sitä käytiin palkkailemassa. Minäkin kävin kyllä tällä kertaa palkkaamassa Arskan kaksi kertaa.

Lopuksi halusin vielä treenata liikkestä maahanmenoa ja palkata heti maahanmenosta, jos se oli hyvä. Tehtiin neljä kertaa, kaikilla kerroilla onnistui ja heti palkkaus.
Oikein onnistuneet ja iloiset treenit!