Niin se vaan talvi lähenee, on ollu niiiin kylmä tuuli.... talvikauden tullen agitreenit on meillä vähentyny ja sitä mukaa on jaksanu treenailla vähän enemmän tottista. Nyt alkaa ehkä tapahtua vähän edistystäkin tässä lajissa ;)

Tänään treenailtiin kotipihassa;
-ruudussa kosketusalustan kanssa oikeaa paikkaa, sitten parin metrin päästää vapaamuotoinen lähetys ruutuun ilman kosketusalustaa. Arska sinkos sinne kun tykki ja meinas mennä liian pitkälle, mutta pysähtyi hyvin mun käskystä. Toinen lähetys n. 15 metristä ilman kosketusalustaa, kova vauhti ja upea pysähdys keskelle ruutua! Jes :)
-noudossa heitin kapulan ja se meni ekalla todella vinoon...Arska pysyi hienosti ja lähetin sen kun katsoi eteenpäin. Sinkosi hienosti eteenpäin, mutta eihän se kapula siellä ollut ;) löysi nopeasti ja upea palautus. Toinen kerta samallailla, nyt heitto oli täydellinen, voi kun onnistuisin näin hyvin kokeessakin! Koko nouto sujui kuin unelma, ihan mahtavaa! Tällaiseen suoritukseen olen koko ajan tähdännyt. Arska ei edes ääntelehtinyt, mä en voinut uskoa silmiäni enkä korviani. Vau :D
-kaukot sujui tänään upeasti :) istu-maahan-vaihdon otin tänään yli 20 metristä, se hienosti. istu-seiso-vaihdossakin pääsin jo kolmen askelen päähän ja se meni loistavasti.
-hypyllä jätin sen eka seisomaan ja menin itse toiselle puolelle. Käskin istumaan, ja tokalla kertaa kutsuinkin sen. Tosi hienosti :) Myös yksi lähetys alustalle ja siellä istuminen, hyvää ja vauhdikasta toimintaa ;)
-paikallaoloja kaikissa kolmessa asennossa, niin että mä kiertelin ja kävelin taakse. Istumisessa ja makaamisessa pysyy jo hienosti, seisomisessa tarvii vielä paljon lisää treeniä.
-otettiin myös pitkästä aikaa vähän alastulotreeniä, joka sujui hyvin :)

                 1996027.jpg