Eilen meillä ei ollutkaan tavallisia ryhmätreenejä, koska muut ryhmäläiset ei päässeet tulemaan, vaan treenattiin Johannan kanssa keskenämme. Meillä onneksi on koiria yhden ryhmän verran

Sain siis oikein ahkeroida. Elisa aloitti verkkopujottelulla, joka sujui superhienosti! Nyt oli enää kuusi verkkoa ( eli puolet) ja Elisa meni lujaa! Lähetin ensin lähempää ja lopuksi hypyn takaa. Vauhdilla meni pujotteluun, mutta myös jarrutti hyvin sisäänmenossa.

Tokalla kierroksella treenattiin pitkästä aikaa takanaleikkausta hypyllä, ensin namin avulla, lopuksi ilman. Hyvin meni Loppuun vielä pari kertaa puomia.

 

Arska sai aloittaa puomilla, kun vauhtia riittää. Se sujuikin hienosti! Sitten tehtiin vähän ohjausharjotusta ja keinua.

Toisella kierroksella Arska teki pujottelua; sisäänmeno putkesta avokulma, ja mä otin vähän sivuetäisyyttä. Kerran meni tokaan väliin, mutta seuraavalla kerralla korjasi, taitava mies! Lopuksi Arska sai taipua vielä vaikeampiin ohjausharjotuksiin.

 

Vau oli todella vauhtituulella. Sen kanssa tein ekaksi puomia, keinua ja ohjausta, ne hyvin. Tokalla kierroksella Vau sai toteuttaa itseään keppien ja putkien pyörteissä. Se on kyllä ihanan itsenäinen kepeillä!

Lopuksi halusin vielä hioa sen kanssa tiukkaa käännöstä, mutta se ei kyllä ottanut sujuakseen - olin joko liian ajoissa tai liian myöhässä tai rima tippui...Yksi hyvä suoritus kuitenkin saatiin ja siihen olikin sitten hyvä lopettaa

Hyvät ja tehokkaat treenit, jonka tuloksena monta onnellista koiraa