Oi voi, tulee taas vähän myöhässä treenipäivitykset, mutta kun on ollut niin kiireistä...

Tiistaipäivällä kävin tallamaassa Arskalle metsään jäljen. Tallaamisen jälkeen tuntui, että voi kun tulikin pitkä ja vaikea jälki...Todellisuudessahan näin ei ollut. Mä en ymmärrä miten se jälki voi tuntua niin paljon lyhyemmältä, kun sen menee koiran kanssa... Arska meni tosi hienosti, vaikka parissa kohtaa tuli vähän eksymistäkin. Joissain kohdissa pidensin nakkien väliä aika paljokin ja yllätyin, että nää kohdat meni paljon paremmin kuin muu jälki! :D Voin siis varmaan vähentää nakkeja vielä enemmän.

Ajattelin, että jälki rauhottais Arskaa vähän illan treeneihin, mutta turha luulo, se olikin melkein kaks kertaa innokkampi! ;) Päästiin tekemään A:ta, joka sujui hyvin, mutta pari kertaa tuli vauhdissa yli. Aiai. Muuten tehtiin suht helppoja ohjausharjotuksia, jotka oli mukavia ja meni hienosti :) Myös lähtöä pari kertaa ja hyvin Arskalainen pysyi. Oli kiva päästä vielä kerran ennen kisoja treenaan :)

Sunnuntaiaamuna sitten AIKANEN herätys ja kuono kohti Seinäjokea...iiks! Jänskättää jo, mutta ihanaa päästä pitkästä aikaa kisaamaan! :)