Aamupäiväsellä käytiin agitreenailemassa Mutalassa Johannan ja kaikkien spitzien kanssa ja haettiin myös Vau mukaan. Johanna oli suunnitellut pienen ratapätkän, jossa oli aika haastava pujottelun sisäänmenokulma ja vähän kinkkinen ohjauskuvio putkella ja hypyillä. Alotin Arskan kanssa, se oli hirveillä kierroksilla ja varasti lähdöstä, kun käännyin. Vein Arskan pois ja Johanna teki Nepin kanssa. Sitten koitettiin uusiks, tällä kertaa Arska oli jo rauhallisempi ja istui kiltisti lähdössä. Huomauttaminen teki varmasti ihan hyvää. No, sitten päästiin siis aloittamaan itse harjoitus :) Ohjaus meni hyvin, mutta pujottelun takana oli keinu ja Arska luuli, että ollaan menossa sinne, kun tultiin niin vauhdilla pujotteluun. Seuraavalla kerralla onnistui kuitenkin hienosti, Arska osas hyvin hakea sisäänmenon. Olin tosi tyytyväinen menoon :)

Tauon jälkeen tehtiin Arskan kanssa muutaman kerran A:lla kontaktiharjoitusta, hyvin meni. Sitten koitettiin vähän erilaista ohjauskuviota, joka onnistui myöskin, toisella kerralla vielä paremmin, kuin ekalla. Arska tiputti tänään pari kertaa riman, tuli mulle taas hyvä muistutus, etten saa karjua silloin kun se on hyppäämässä. Tulee vaan jotenkin sellanen paniikki, kun näkee ettei se ole kääntymässä, niin sitä alkaa sitten kiljua...

Vaun kanssa meni myös hyvin, ekalla radalla oli pieni ohjauksellinen ongelma, mutta saatiin se selvitettyä ja lopulta onnistui. Johanna onneks tietää aika hyvin miten Hanna ohjaa Vauta, niin se saa aina välillä antaa vinkkejä. Mutta kyllä mäkin jo aika hyvin alan saada tuntumaa Vaun ohjaukseen ;)
Kivat treenit oli ja hyvä mieli jäi :)

Hyvää juhannusta kaikille! :)