Sunnuntaiaamuna oli taas normaalit ryhmätreenit, joihin menin taas Arskan kanssa äitin kyydillä. Otin Arskalle lähtöön targetin avuksi ja heti pysyi peppu maassa, ääntä kyllä tuli taas maneesin täydeltä, mutta sehän ei haittaa. Heti kun laitoin namin targetille ja käännyin Arskaa kohti, niin poika hiljeni :) Tehtiin 2 kertaa lähtöä ja molemmat onnistuneesti targetin kanssa.
Radat oli kivoja ja alkusähellyksen jälkeen meillä sujui tosi hyvin. Pujottelusta olin ihan sairaan ylpee, nimittäin pujottelun vieressä oli mutkaputki ja mä erkanin pujottelusta sivusuunnassa niin, että menin putken toiselle puolelle ja Arska pujotteli joka kerralla upeasti loppuun! Ja pujotteluun mennessä vielä takaaleikkasinkin :D
Tehtiin myös puomia monta kertaa jo kokonaankin. Nyt tassut tuli jo vähän nopeammin maahan, hyvä hyvä :) Tehtiin myös A:ta erikseen.

Tänään oltiin treenailemassa Johannan kanssa Haavistolla. Arska alotteli kaukoilla, jotka onnistui tosi hienosti. Sitten aika paljon seuraamista, johon olin tänään tosi tyytyväinen, ehkä aavistuksen edistystä. Täytyis videoida tottistakin enemmän, koska joskus kun luulin että Arska edisti paljon ja kun katoin videolta, niin seuraaminen näytti itse asiassa aika hyvältä. No joo, mutta juoksussa edisti ihan selvästi, sain sitä kyllä kädellä korjattua.
Pari kertaa liikkeestä seisomista, tosi hienosti :) Myös seisomassa pysymistä, niin että kävelin taakse, ok.
Pitkästä aikaa noutoa, joka oli kyllä taas aikalailla unohtunut. Arska oli kyllä varmaan jo väsynytkin ja siks keitti ehkä vähän yli. Otettiin sitä myöhemmin uudestaan helpotetusti ja sitten onnistui paremmin ja piti kapulaa tosi hyvin, ei juurikaan pureskelua :)
Johanna sai katsoa meidän luoksetulon pysäytystä. Arska tuli taas vaihteeksi hirveällä vauhdilla ja voimalla ja pysähtyi kyllä. Loppukin hienosti vaikka taisi olla vähän ääntelyä. Johannan mielestä pysäytys oli tosi hienon näkönen, vaikka Arska tuleekin vähän mun käskyn yli. Käytiin sitten kattomassa Arskan jarrutusjälkiä, jotka siis näkyivät tosi selvästi, oli melkein kuopat maassa! ;) Käskyn jälkeen Arska oli ottanut yhden laukka-askeleen ja sen jälkeen pistänyt jarrut täysillä pohjaan. Tullut siis melkein n. 2 metriä yli mun käskyn. Mutta musta kyllä tuntuu, ettei Arska pysty pysähtymään ton nopeemmin, siis että se ei ole fyysisesti mahdollista, kun se tulee niin älyttömällä voimalla. Ja vaikka mä oon treenannut luoksetuloo vaan niin että siinä on joka kerta pysähdys, niin Arskan vauhti ei ole hiljentynyt YHTÄÄN! No ehkä se on parempi niin :)
Arskan mielestä kaikki mitä tehdään pitää tehdä täysillä ja jopa 120%:sti. On tietysti ihanaa kun motivaatiota ja intoa löytyy, välillä vaan sydän pomppaa kurkkuun kun kattoo sen hyppelehtimistä... Arska nimittäin tykkää tasajalkahypyistä, joskus se hyppää autosta suoraan kaikille neljälle jalalle ja voin kertoo ettei se näytä kauheen sulavaliikkeiseltä..;)