Aamulla ennen neljää noustiin ja hetken päästä lähdettiin Arin ja Annen kyydillä kohti Seinäjoen uutta ja upeaa hallia. Arska oli hiukkasen yllättynyt matkustustavasta (pakettiauton perällä häkissä) ja -seurasta (kolme samojedia). Tasasin väliajoin täytyi kyllä Arskan itsestään ilmottaa, että sinne meni ne makeat unet..;)

Kahden tunnin ajomatkan ja kolmen tunnin odottelun jälkeen päästiin starttamaan agiradalle, johon olin siis valmistautunut niin, että otetaan joku kontakti uudestaan ja sitten lähdetään radalta. No, ehdittiin hylkääntyä jo ennen ensimmäistä kontaktia, joten eipä tuo puomin uusiminen sitten mitään haitannut ;)

Toka rata oli sairaan kiva hyppyrata :) Harmiksi vaan, yhdessä kohtaa kutsuin Arskaa lähemmäksi ja koira katsoi mua ja juoksi iloisena esteen ohi... Lopussa sitten hylkäännyttiinkin, kun ei panostus enää ollu ihan samaa luokkaa. No eniwei, oli tosi kivat kisat! :D Ekalla radalla Arska nousi lähdössä seisomaan ja kävin sen palauttamassa, sitten pysyi hyvin. Tokalla nousi myös, mutta käskin sen kauempaa istumaan ja kyllähän se istui, tosin vähän hämmästyneenä siitä, etten tullutkaan takasin ;)

Arska oli ihan konkari halliin menevissä pyöröovissa ja muutenkin käyttäytyi tosi hienosti :) Takastullessa ei kuulunut enää pihaustakaan pakettiauton perältä ;)
Mukava reissu oli, ens vuonna uudestaan ja silloin toivottavasti kera Johannan ja kahden spitzelin! :)