Elisa tuli meille viime viikonlopuksi, joten ehdin sen kanssa treenailla taas vähän pujottelukujaa. Lisäksi harjoiteltiin takaakierto hypyllä, se hienosti!

Sunnuntaina ajeltiin Mutalaan, kun Johanna meni vetään ryhmän treenit. Me tehtiin Elisan kanssa siinä sivussa hypyillä vähän takaaleikkauksen sekä tiukkojen käännöksien kertausta. Hyvin sujui! Myös rengasta kertailtiin.

Lopuksi Elisa sai vielä tehdä A:ta ja puomia kokonaan. Nämäkin tosi hyvin, yhdellä kertaa tuli puomilla vähän liikaa vauhtia, eikä Elisa saanut jarrutettua alastulolle, mutta seuraava kerta sujui taas hillitymmin

 

Maanantaina oli jälkikurssin viimeinen kerta, ja koska Arska oli aika pirteä eikä meidän jäljet vielä kovin raskaita ole, niin Arskakin sai osallistua. Tällä kertaa tehtiin metsäjälkeä ja se oli kyllä paljon kivempaa! Tehtiin aika lyhyt jälki, ehkä joku 70 askelta, eikä annettu sen kauaa vanheta. Nyt en laittanut jäljelle ollenkaan nameja, vain kaksi sukkaa, jossa oli nameja sisällä.

Arska löysi jäljen hyvin, mutta meinasi sitten taas heti kadottaa sen. Silloin kyllä tuulikin, eli luultavasti se vaikutti Suht hyvin pysyi muuten jäljellä, vaikka olikin selvästi epätarkempaa jäljestystä kuin pellolla (no kyllähän se saakin olla...) Ekasta sukasta Arska vähän hämmästyi ja mä kehuin heti kun se huomas sen. Tokalla kerralla se jäikin jo paremmin sukan luo.

Arskalla oli tosi kivaa ja mäkin kyllä tykkäsin kovasti! Kunhan tuo Arska tuosta piristyy, niin aletaan tehdä enemmänkin jälkiä (mikäli talvi ei ihan vielä yllätä...)