Eilen oltiin pakkaskisoissa Riihimäellä. Onneksi pakkanen vähän lauhtui ja saatiin pidettyä itsemme ja koirat lämpiminä, kisaluokatkin oli aika pieniä. Iloisesti yllätyttiin myös, että hallissa oli n. 10 astetta lämpimämpää kuin ulkona

Tuloksellisesti ei ollut mikään loistopäivä Vaun radoilta 5 ja 10, oli vähän sähellystä. Ihan ok radat kuitenkin, ja mikä tärkeintä - Vaulla oli KIVAA! Lisäksi sain otettua puomin ylösmenon tarkasti ja nyt Vau suorittikin sen oikein  mallikkaasti Alastulolta päästin hiukan liian aikasin > kontaktivirhe ja seuraava rima alas. Mutta pysyi lähdöissä ja muutenkin taitava likka

 

Arskalla tuli hyppiksellä vain pujottelussa virhe, jäin vähän taakse, niin jätti vikan välin tekemättä. Olin vähän yllättynyt, koska Arska ei oo ennen tollasta tehnyt ja juuri viimeksi treenattiin kyseistä juttua No, loppurata oli upea, olin siihen tosi tyytyväinen!

Sitten agiradalla Arska jätti taas vikan välin pujottelematta, kun lähdin vähän sivummalle Outoa. Täytyy nyt sit vahvistaa näitä juttuja, mutta aikasemmin Arska on osannut pujotella tosi hienosti... Loppurata sujui hyvin (puomia lukuunottamatta), yks väärä hyppy > hylky.

Kivaa oli kuitenkin kisata pitkästä aikaa ja Arska pysyi molemmissa lähdöissä hyvin!

 

Tänään kävin Elisan kanssa treenailemassa ihanan lämpöisessa hallissa Kepeillä otin taas yhden verkon pois ja vauhtia hypyltä ja putkesta. Hienosti sujui! Koitin myös muistaa itse jäädä välillä vähän taakse tai ottaa sivuetäisyyttä.

Lisäksi tehtiin keinua, ja puomia ekaa kertaa radalla. Elisa meni tosi itsenäisesti puomin, pystyi ottamaan reilusti sivuetäisyyttä Täytyy muistaa treenata myös sitä, että jään jälkeen puomilla.