Eilen taas suunnattiin Mutalaan Johannan kyydillä. Samu oli suunnitellut meille aika pienen, mutta sitäkin kinkkisemmän ratapätkän. Alotin Arskan kanssa ja ensin meillä oli vähän suunta hukassa, mutta kyllä se siitä sitten lähti sujumaan :) Erityisen tyytyväinen olin siihen kuinka hienosti se pysähty puomin kontaktille etsimään namin. Harjoteltiin samaa pätkää kaks kertaa ja toisella kertaa meni arvatenkin paljon sujuvammin ;) Arska löysi tosi upeesti vaikeen putken sisäänmenokulman! :)
Lisänä oli vielä loppusuoraharjotus, jota sai käydä tekemässä itsekseen. Siinä Arska kompastu pituuteen ja varmaan siitä johtuen tiputti seuraavankin riman. No, ei kun uusiks ja sitten toimi :)

Vaun kanssa treenit meni myöskin hyvin, ainoo ongelmakohta oli putken sisäänmenon löytäminen ja tietysti yritettiin hioa käännöksiä lyhyemmiksi. Loppusuoratreeni meni myös Vaun kanssa tosi hienosti :)

Tänään ollaan sitten otettu pari tottistelusessiota Arskan kanssa, ja ollaan treenattu seuraavaa;
-hyppy kokonaisuutena, meni hienosti!
-luoksetuloa, ei jalkaan törmäyksiä.
-seuraamista, jossa välillä vähän edistämistä, muuten ok.
-2 min 10 s. paikallamakuu. Arskaa kiusasi jotkut pikkuhyönteiset, joita piti välillä hätistää, mutta pysyi makuulla > superpalkka.
-liikkeestä seisomista, hienosti!
-kokonainen liikkeestä maahanmeno (ilman istumaannousua), upeesti :)
-perusasennossa maahan-istu-jumppaa. Jalan kanssa menee ihan suoraan maahan, ilman jalkaa kääntyy vähän vinoon, mutta parannusta on tapahtunut. Istumaannousut oli töpäköitä :)

Elikkäs aikas paljon me ollaan tänään tehty, mutta kun Arskalainen oli niin täynnä virtaa! :D