Saksalainen lähti eilen kotia kohti, mukava lomaviikko tuli sen kanssa vietettyä :) Tänään pääsin takaisin töihin ja se olikin tosi kivaa! :D
Aamupäivällä käytiin kuitenkin treenailemassa Johannan & Nepin kanssa pitkästä aikaa. Arska oli (taas kerran) hirveillä kierroksilla, kun ei olla pitkään aikaan päästy treenaamaan muualla kuin kotipihalla... Alotin sen kanssa luoksetuloharjoituksilla, niillä sain aikas hyvin ylimääräisiä kierroksia pois. Ne meni ihan ok muuten, mutta innokkuutensa takia Arska haukkui.
No, sitten alotettiin seuraaminen ja teinkin tänään aikas pitkät pätkät ja taas palkkasin pelkästään vähemmän herkullisilla nameilla. Seuraaminen sujui tosi hienosti, paria pientä vinkaisua lukuunottamatta! Myös juoksuosuus meni hyvin! :)

Tauon jälkeen tein pari kertaa seisomiseen pysäyttämisen ja sen jälkeen koko liikkeestä seisomisen kokeenomaisesti. Vitsi kun jänskätti, että onko tehotreeni tehonnu..;) Hyvin oli tehonnut ja liikkeestä seisominen meni upeesti! Huh :)
Seuraavaksi tehtiin muutama kerta luoksepäästävyyttä Johannan kanssa, vaikka olikin tuttu ihminen niin tuli harjoiteltua itse operaatiota ;) ja hyvin meni.
Lopuksi vielä yli kahden minuutin paikallamakuu ja sen Arska pysyi tosi rauhallisesti, välillä vaihtoi vähän kylkeä, mutta muuten tosi hyvä.

Täytyy sanoa, että aamulla kyllä jännitti lähteä koittamaan miten koeliikkeet nyt sujuvat, mutta hyvin meni ja nyt voi lähteä vähän rauhallisemmin mielin kokeeseen. Joka on muuten jo sunnuntaina, eli kolmen päivän päästä!