Maanantai aamusella käytiin treenailemassa agia, vähän kontakteja ym, ei sen kummempaa. Aika hurahti siellä taas älynopeesti, kun oli koko porukka  mukana eli Neppi, Anni sekä Arska ja Vau. Molempien kanssa sujui hienosti, Arskalla hinkattiin puomin alastulokontaktia ja sitä se todella tarvitsee! Mukavat treenit kuitenkin :)

Eilen illalla kiidin sitten töistä treeneihin, käytiin nappaamassa Vaukin mukaan. Oli siis ryhmätreenit ja niin kiva päästä taas niihin! Arskallakin on aikas paljon energiaa, kun saa nukkua päivät mun ollessa töissä :)
Samu oli tehny meille 2 kolmosluokan lyhyttä rataa. Molemmat oli mun mielestä tosi kivoja, aika perusratoja, mutta muutama kinkkinen kohta niistäkin löytyi :)
Arskan kanssa sujui tosi hienosti, ekalla radalla ei oikeestaan mitään korjattavaa. Toka rata menikin vähän hakemiseksi, mutta hienosti sekin onnistui tokalla kerralla! Ekalla kerralla Arska hyppäs renkaalle tosi kaukaa ja ensiks ihmettelin sitä, koska Arska osaa renkaan tosi hyvin. Mutta sitten kun Samu sanoi, että se hyppäs melkein lätäkön reunasta asti (rengas siis sijaitsi keskellä lätäkköä), niin ymmärsin että Arska oli vain yrittänyt säästellä tassujaan kastumiselta...;) Arska ei nimittäin mielellään lätäkköön astu, vaikka muuten vesikeli ei sitä yleensä haittaa. Lisäksi tehtiin taas puomin alastuloa ja heti huomasi, että edellisen päivän treeni oli jo tehonnut! Tein kuitenkin pari kertaa liikaa ja kerran Arska livisti, mutta saatiin kuitenkin lopuksi onnistunut suoritus :)

Vaun kanssa radat meni myös tosi hyvin, olin tosi tyytyväinen meidän suorituksiin. Yks käännös osoittautui aikas vaikeaksi, mutta saatiin sekin sujumaan!
Kaiken kaikkiaan tosi kivat treenit :D Agility on kyllä hauskaa!