Oltiin tänään tokoilemassa Marin ja Timin sekä Johannan ja spitzien kanssa. Ilma oli tosi kylmä kovan tuulen takia ja sormet meinasikin jäätyä.
Mutta treenit sujuivat oikein hyvin, ihan ensiksi otettiin tunnaria. Siihen ollaan nyt lisätty hajusteettomia kapuloita eteen ja hajustettu kapula laitettu sitten niiden taakse. Aragon löysi heti hienosti oikean kapulan, ei edes ajatellutkaan ottaa hajusteettomasta kasasta!! Tehtiin tunnari pari kertaa ja molemmilla kerroilla onnistui hienosti! :)
Sitten treenattiin vähän ruutua, mutta siinä Arska oli kyllä ihan hukassa tänään.  Johtui varmaan osittain siitäkin, että lähistöllä oli kulkenut juoksuinen narttu, koska Arska lähti vähän joidenkin hajujen perään. Täytyy katsoa sitä myöhemmin uudestaan, koska aikasemmin ruutu on kyllä mennyt Arskalla jo hienosti.
Tauon jälkeen otettiin paikallaolo alokasluokan tapaan. Hyvinä häiriöinä olivatkin Mari ja Timi ja Johanna ja Neppi. Paikallaolo sujui upeesti, vaikka ei ollakaan sitä pitkään aikaan treenattu.
Lopuksi tehtiin Arskan iloksi vielä pari luoksetuloa, jotka sujuivatkin vauhdikkaasti, ja Arska jarruttikin lopussa, eikä törmännyt jalkaani niin kuin aikaisemmin :)


Sunnuntaina mennään kisaamaan agilitykisoihin Tampereelle, odotamme sitä jo jännityksellä :)