No niin, taas on jääny treenejä kirjottelematta, mutta eipä me olla kauheesti jaksettukaan tehdä. Tai siis MÄ en oo jaksanu, pienellä miehellähän riittäis kyllä virtaa vaikka mihin...:)
Maanantaina oltiin taas treenailemassa Miian ja Leon kanssa ja hyvin meni treenit, paikallamakuussakin olin piilossa n. 30 sek ja rauhassa pysyi :)
Muuten ollaan viikon aikana vaan treenailtu kotosalla, hiottu vähän kaukoja, noutoo ym. ja palattu agilityn lähdössä pysymisharjotuksiin ilman esteitä.

Tänään aamulla lähdettiin Mutalaan treenaan Johannan kanssa.
-Alotettin hypyllä, ensin seiso-istu vaihtoa hypyn toisella puolella, hyvin istahtaa :) Sitten lähetys ja istuminen, ja lopuks vielä istuminen ja luoksetulo, superhienosti! :)
-kaukoja vaan vähän siinä ohimennen, muutaman askeleen päässä, hyvät vaihdot :)
-pätkiä seuraamista samalla kun Neppi treenas. Intoo oli ja välillä pientä edistystä, vähän rauhatonta, mutta rauhottui loppua kohti.
-ruutuun alustalle lähetyksiä ihan läheltä, tosi hyvin. Sitten ilman alustaa samasta paikkaa ja ihan loistava, jeejee! :D Vielä yks lähetys kauempaa alustan kanssa. Eka Arska kävi kattomassa yhtä merkkiä, jota Johanna oli just siirtäny. Kutsuin takasin ja virittelin sen kohti ruutua. Sitten aivan superhienosti vauhdilla alustalle!
-agilityn lähtöharjotuksia targetin kanssa eka ilman esteitä, sitten lisättiin yhdet siivekkeet ja vielä toiset. Eihän tässä mitään ongelmia nyt ollut, täytyy ottaa toi targetti huomenna mukaan treeneihin ja toivottavasti Arska taas muistaa, että sieltä pääsee lahtemään, kun se peppu pysyy maassa :)

Hyvät treenit oli ja ihana nähdä taas Annia ja Neppiäkin, ne on niin sulosia :)