Tiistaina treenattiin pikkusen agia kotipihassa, vähän tiukkoja käännöksiä, sekä alastuloa. Molemmat oikein hienosti :)

Eilen aamupäivästä suunnattiin päiväkodin parkkikselle tottista treenaamaan. Pihalla leikkivät lapset olivat ihan hyvää häiriötä Arskalle. Aloitettiin kaukokäskyillä, joista ollaan pidetty vähän taukoa ja sen kyllä huomas! Istu-seiso-vaihto oli ihan kateissa. No, kaipa se siitä kun jaksaa treenata. En viittiny sitä jäädä kauheesti junnaamaan, vaan pari suht onnistunutta ja sitten muita vaihtoja, jotka onnistui.
Pitkästä aikaa tehtiin oikein kunnon seuraamispätkä, juoksua, vähän hidasta ja käännöksiä, sekä suoraa. Olin tosi tyytyväinen kontaktiin, joka pysy koko ajan, eikä kuulunut yhtään äännehdintääkään :) Edistämistä oli, mutta....ei muuta kun treeniä.
Noutoa tehtiin niin, että Arska vain kiersi kapulan taakse ja siitä palkka. Pari kertaa läheltä ja pari vähän kauempaa. Ihan vain muistutusta, kun on ollut siitä vähän taukoa (niin kuin kaikista muistakin...).
Sitten tehtiin maassaoloa, niin että kävelin muutaman askelen Arskan taakse. Tää oli ihan ok, mutta seisomisessa yks epäonnistuminen ja mä jotenkin sain Arskan ihan epävarmaks. Se alko tarjoamaan taas kaikkea muuta kuin seisomista, joten tehtiin yks ihan helppo seisomiseen pysäytys ja palkka ja siirryttiin seuraavaan eli ruutuun.
Ruutu onnistu sikahienosti! Tehtiin pari vähän lyhyempää lähetystä, jotka oli super. Välissä otettiin pari liikkeestä seisomista ja huh, se onnistui :) Sitten uudestaan ruutua pidemmältä matkalta. Eka kerralla Arska huomas, että mulla oli superpalkka ja kääntyi kerran ennen ruutua, mutta meni kuitenkin loppuun asti. Kävin palkkaamassa ruutuun ja sitten uusiks. Vika kerta oli upea, siitä superpalkka ja siihen olikin hyvä lopettaa treenit! :)

Iltapäivällä käytiin taas juoksulenkillä, ihanaa oli!

Tänään Arskalla oli eläinlääkäri, mä en itse päässyt mukaan. Mutta verikokeen ottaminen etutassusta oli kuulemma ollut aika hurja tai siis älyttömän hurja paikka Arskalle....Oli se kuitenkin lopulta onnistunut ;)