Aamupäivällä käppäiltiin koulun kentälle treenailemaan Miian & Leon ja Marin & Timin kanssa. Mulla oli aika vähäset odotukset Arskan treeneistä, koska eilen illalla se näki Annin (jolla edelleen juoksu), vaikkakin  pitkän matkan päästä, mutta kuitenkin meni hajuista sekaisin... Ja kotona se sitten ulvoikin, ensimmäistä kertaa mä kuulin sen ulvovan (on joskus aikasemminkin ulvonut, mut en oo ollu paikalla). Aamullakin heräsin ihan ilman herätyskelloa (en nyt sentään ulvontaan, vaan vinkumiseen), kiitos Arskan ;)

Sää oli todella aurinkoinen, joten koirilla oli varmasti aika kuuma. Arska keskittyi tänään kuitenkin tosi hyvin, seuraaminenkin sujui hienosti! Tosin kerran ajatus vähän katkesi, kun kävelytiellä meni koira ohi ja ties vaikka se olisi ollut joku ihana tyttönen...
Tehtiin seuraamisen lisäks;
-liikkeestä seisomista, joka onnistui tänään hyvin.
-luoksetuloa pitkällä matkalla, ekalla pieni törmäys jalkaan (ei niin iso kun kokeessa) ja toisella kertaa jarrutin ennen sivulle tuloa.
-liikkeestä maahanmeno oli tänään aivan super!
-luoksepäästävyyttä Miian ja Marin kanssa. Ekalla kertaa lähti haistelemaan Miian taskussa olevia nameja ja sitten alkoi komentamaan haukkumalla. Muilla kerroilla palkkailin useammin ja Arska pysyi hyvin.
-paikallaolo Leon vieressä. Arska pysyi tosi hyvin, kävin palkkaamassa aika nopeasti ja vapautin myös jo lyhyen ajan päästä, että saatiin mahd. onnistunut suoritus häiriön kanssa.
-lisäks tehtiin myös muutama toisto perusasennosta maahanmenoa jalan kanssa ja istumaannousua. Molemmat sujui tosi mallikkaasti ja tein kerran  myös ilman apujalkaa ja Arska meni ihan suoraan maahan! :D

Hyvin siis meni treenit, kiitos Miialle ja Marille treeniavusta :) Oli tosi kiva pitkästä aikaa nähdä ja jutella!
 
             1762509.jpg