Eilen treenailtiin ensin päivällä pihassa;

Arska sai harjotella eka paria ohjauskuviota, toinen viime kisoista. Sujui hyvin ja koitettiin meille vähän uudempaakin tyyliä. Sen lisäksi Arska jatkoi avokulma-pujottelutreeniä, josta lopuksi superpalkka.

Elisa aloitti keppikujalla, jota kavensin taas hieman. Tämä tosi hienosti! Seuraavaksi pelkkää yhtä hyppyä läheltä ja lopuksi vielä ohjausharjotusta kahdella siivekeparilla, siitä lopuksi superpalkka.

 

Illalla päästiin vielä Arskan kanssa Hanna-Marin kyydissä treeneihin. Samu oli kipeä, joten Hanna-Mari veti meidän treenit. Radalla oli 19 estettä ja ekalla kerralla meni jo tosi hyvin, ainoastaan vähän pitkiä kaarroksia. Niitä yritettiin sitten vähän pienentää. Keinun ja puomin kontaktit super!

Tokalla kierroksella tehtiin samaa rataa, mutta koitettiin vähän eri ohjauskuvioita. Yhdessä kohtaa tein persjätön, mutta se itse asiassa vain pidensi Arskan kaarrosta - Arska ei tainnut ihan muistaa mistä on kyse, kun en persjättöjä juurikaan käytä Kieli ulkona Mutta sen sijaan Arska osasi tosi hyvin layeroinnin, jota ei olla kauheesti harjoiteltu. Eli layeroinnissa siis on joku este koiran ja ohjaajan välillä, jota ei suoriteta, vaan mennään sen ohi. Tehtiin 2 kertaa ja onnistui molemmilla kerroilla! Hymy

Mukavat treenit, vaikka jouduttiinkin kantamaan esteitä aikamoinen matka Kieli ulkona