Eilen taas agitreenit Mutalassa. Kun päästiin kentälle (kerrankin hyvissä ajoin), alkoi hirveä kaatosade ja salamointi. Kaikki odotti autossa sateen laantumista ja kyllä se sitten rauhoittuikin kun piti alkaa treenaaminen. Kenttä vaan oli pelkkää lätäkköä... Arska ei hirveesti välitä sateesta eikä ukkosesta, mutta kertoi meille autossa olijoille kyllä, että treenit voisi aloittaa ;)
Samu oli tehnyt vähän helpompaa treeniä tälle kerralle, mikä oli mun mielestä tosi hyvä ennen tän päivän kisoja ja SM:iä ajatellen.
Eka ratapätkä meni tosi hienosti, ei yhtään virheitä. Ainoa oli, että kun Samu oli vienyt puomin päähän namin Arskan tietämättä, niin ei Arska sitä katsonut, eikä puomille pysähtänyt, kun en sitä pysäyttänyt. Laitettiin joka kerta puomille nami (n. 5 kertaa) ja vasta vikalla kerralla Arska älys ottaa sen namin sieltä. No, tää ei vaadi muuta kuin treeniä. Mutta A:n kontaktin Arska otti upeasti, vaikka siellä ei ollut namia, johtuen siitä, että A sijaitsi keskellä syvää lätäkköä...
Molemmat ratapätkät meni siis hyvin ja lähdössäkin Arska pysyi, kerran nousi.

Treenasin myös Vaun kanssa, ihan hyvähän se olis vähän treenata ennen kuin SM:iin menee ;) Olen tosi tyytyväinen myös Vaun treeneihin, vaikkei meno aina mitään kaikkein sujuvinta ollutkaan. Mutta hyvin meni ekaksi treenikerraksi :)

Tänään on odotettavissa vaativampia ratoja kisoissa ja lähdöissä pitää myös olla tiukkana.
Joka tapauksessa me mennään pitämään hauskaa! :)