Kotona ollaan agilityntäyteisen viikonlopun jälkeen! Perjantai aamulla lähdettiin ajelemaan kohti Varkautta ja hyvin päästiin perille - vaikkakin pienen mutkan kautta ;)
Sitten heti kisaamaan, ihan tavalliset kisat siis; Arska pysyi hienosti lähdössä ja rata meni hienosti, vaikka lopussa tulikin hylky. Vaun kanssa tehtiin upea NOLLA! :) Hienosti siis meni!
Lauantaina oli SM-joukkuekisan vuoro, Arska pysyi toisenkin kerran upeasti lähdössä! :D Myös rata, joka oli vaikea meni hienosti, mutta taas kerran hylky - väärä pää putkesta. Meidän medijoukkuelaiset eivät muutenkaan saaneet tulosta, joten ei haittaa tuo meidänkään tulos.
Vaun joukkueradalla vain yksi virhe keinulle mennessä, tääkin meni siis hienosti! :)
Sunnuntaina oltiinkin jo aika puhki, mutta vielä oli edessä Vaun yksilö-SM kisa. Tää oli mulle tosi hyvää harjoitusta arvokisoista, sillä me päästiin Vaun kanssa radalle vasta 2 tunnin päästä rataantutustumisesta. Kaiken lisäks oli hirveä kaatosade, mutta eihän se tunnelmaa latistanut, pehmensi vain kenttää :) Vau pysyi hienosti lähdössä ja radan vaikea alku selvitettiin hyvin, mutta puolessa välissä tuli valitettavasti hylky. Vau meni ensin väärään väliin pujotteluun ja kun laitoin sen sinne takaisin, niin jäinkin seuraavasta tilanteesta pikkasen jälkeen ja Vau meni hypyn sijasta putkeen. Mutta itse olin tyytyväinen rataan, vaikka finaaliin ei päästykään. Jotenkin oli vähän helpottunut olo, kun saikin vain katsella upeat finaalisuoritukset.
Upeita suorituksia olikin ja mahtava tunnelma! Kaikenkaikkiaan todella hauska reissu :) Sai taas lisää opeteltavia asioita, treeni-intoa ja hienon kokemuksen. Erittäin iloinen olen siitä, että Arska pysyi molemmissa lähdöissä upeasti, vaikka olikin rankka reissu takana. Työ on siis tuottanut tulosta! :)