Eilen, siis torstaina, oltiin taas treenaamassa vähän itseksemme. Täytyy kyllä sanoa, että on tää aika kummaa touhua, kun vapaaehtoisesti menee ulos jäädyttämään sormensa ;)

Mutta itse treenit menivät ihan hyvin. Tällä kertaa aiheena oli maahanmeno ja sillä me sitten aloitettiinkin. Otin Arskan sivulle perusasentoon ja jätin suoraan sen eteen, n. 1,5 metrin päähän namin alustalle. Tämä sen takia, että kun käsken Arskan maahan, silloin kun se istuu mun vieressä, niin se menee kyllä reippaasti maahan, mutta useimmiten aika vinoon, koska se katsoo mua. No, pari ekaa kertaa näin meni ihan hyvin, vapautin sen namille silloin kun se meni maahan ja katsoi suoraan namia. Parin kerran jälkeen Arska alkoikin peruuttaa aina vähän kun meni maahan. En palkannut siitä, vaan laitoin takaisin istumaan ja siirryin itse sivummalle. Näinhän se sitten onnistuikin ehkä pari kertaa. Täytyy katsoa, mitä pitäisi tehdä, Arskalle siinä on ilmeisesti liian paljon kerralla kun seison vierellä ja palkka on aika lähellä edessä. Jotain on kuitenkin keksittävä tuohon sivulla maahanmenoon.
Oho, tulipas tästä pitkä selitys :) Nyt seuraaviin liikkeisiin.

Sitten tehtiin liikkestä maahanmeno, joka sujuikin erinomaisesti :) 3 kertaa palkkasin heti maahanmenosta, sitten vähän pidemmän matkan jälkeen ja lopuksi tein koko liikkeen ja palkkasin vasta lopuksi. Hienosti sujui!

Tauon jälkeen paikalla makaaminen. Menin n.15 metrin päähän ja palkkasin ensin reilun puolen minuutin jälkeen ja sitten 15 sekunnin jälkeen. Arska pysyi taas hienosti vaikka lähistöllä liikkuikin aika paljon ihmisiä.

Viimeisenä tehtiin vielä pitkä seuraamispätkä, koitin että rauhoittuisiko Arska vähän pidemmässä seuraamisessa. No, kyllähän se ehkä vähän rauhoittui, ei kuitenkaan mitään kovin huomattavaa rentoutumista. Mutta olin erittäin tyytyväinen, että Arska piti paikkansa koko ajan, ei edistänyt ja keskittyi loistavasti! :D Tästä seuraamisesta annoinkin sitten extrapalkan :)

Iik, sunnuntaina on agilitykisat!!! Jännittää jo nyt ;)