Tänään oltiin agilitykisoissa Turussa, kaksi starttia.
Molemmat radat hylkyjä. Ekalla radalla Arska varasti lähdöstä, eikä sitten malttanut enää kontakteillakaan pysähtyä. Mulla  meni sitten taas ohjaus ihan löysäksi varastamisen ja niiden kontaktien jälkeen, ja hylky tuli sitten putken väärästä päästä. Otti kyllä sitten niin pirusti päähän noi kontaktit, kun ne on nyt alkaneet olla kunnossa... Ja mun pitäis oppia pitämään ohjaus kunnossa vielä virheidenkin jälkeen.
Arska oli jo ennen rataa kauheilla kierroksilla, haukkui koko ajan ja se kyllä näkyikin radalla. Malttia ei oikein löytynyt.

Toisella radalla Arska varasti taas. Jatko meni kuitenkin ihan hyvin, mutta kun oli putki ja A vierekkäin, ja piti mennä putkeen, niin Arska kääntykin Aalle. Jouduin itse vähän väistämään Aata, joten Arska kääntyi varmaan sen perusteella sinne. Ja oltiinhan me just ennen rataa harjoteltu Aata sivussa ja sieltähän sitä palkkaa sai...;) Loppurata meni kuitenkin ohjauksellisesti hyvin, olin siihen tyytyväinen ja Arska pysähtyi keinun alastulollekin.

Nyt on tiedossa pari viikkoa lähdössä pysymis -treeniä, se on pakko saada kuntoon.
Arska oli tänään kyllä jotenkin ihan ihme tuulella, ekalla radalla se tuntui ihan häslältä. No mutta, olipa kokemusta tämäkin :) Parin viikon päästä on Ylökin omat kisat, joissa mekin sitten kisataan.