Maanantaina oltiin Arskan kanssa vähän tokoilemassa päiväkodin parkkiksella. Halusin eka testata miten ruutu sujuu, vaikkei ollakaan sitä vähään aikaan treenattu. Lähetin Arskan n. 15 metrin päästä (ruudussa ei kosketusalustaa) ja Arska meni tosi vauhdilla ruutuun ja sain sen pysäytettyä käskyllä keskelle ruutua!!! Jättipalkat ja sit tehtiin vielä ihan läheltä lähetyksiä kosketusalustalle. Muuten tehtiin vähän seurailua, kaukoja ja liikkestä seisomista. Mukavasti sujui!

 

Tiistaina mentiin Johannan kanssa kentälle treenaileen ja Elisa sai aloittaa. Kokeiltiin nyt pieni radan pätkä, että nähdään vähän missä mennään. Radalla oli myös rengas hyppyjen ja putken lisäksi. Elisa meni upeesti! U-käännös tuotti vähän ongelmia, kun siihen tultiin kovalla vauhdilla. Elisa sai tehdä myös toisen lyhyen pätkän ja sitten keinua. Vaikka keinu ei ollut juuri yhtään irti maasta, niin Elisa silti säikkyi vähän pamausta ja liikettä. Joten nyt edetään ihan hitaasti Elisan tahdissa, paljon vain palkkaa keinulta.

Arska sai tehdä myös ratapätkää, se sujui upeesti!

Keskiviikkona oli viimeiset Samun ryhmätreenit... Surullista, kun ei enää voida jatkaa Samun opetuksessa, se on ollut nimittäin aivan loistavaa ja ollaan Arskan kanssa kehitytty sinä aikana ihan älyttömästi! Lisäksi treeneissä on aina ollut tosi hyvä tunnelma. No, nyt itse treeneihin. Samu oli ollut Ruotsissa kisaamassa ja tehtiin yhtä kisaradan alkua. Se oli tosi hauska, hyppyjä kauhee määrä ympyrämuodostelmassa, mutta mentiin aika melkein vastakkaiselle hypylle ja siitä U-käännös. Sitten jatkettiin vaikeeseen putkikulmaan, siitä toiseen putkeen > puomille > tiukka pujottelun sisäänmeno. Arskan kanssa meni ihan sairaan hienosti, varsinkin toisella kertaa! Käännökset oli hyvät ja Arska irtos älyttömän hyvin putkeen. 

Toisella kierroksella tehtiin eri rataa ja siinä oli myös hyppykuvioita ja pujottelun sisäänmenossa avokulma. Tää meni Arskan kanssa upeesti! Sain sen tosi hyvin pujotteluun pienellä poiskäännöllä, ja se pujotteli täysillä loppuun vaikka jäin vähän jälkeen. Mahtava mies! Se irtos myös tässä tosi hyvin putkeen ja ehdin siten seuraavassa tilanteessa parempaan paikkaan.

Vau yllätti mut positiivisesti, myös sen kanssa radat sujui tällä kertaa tosi hienosti! Vau irtosi myös upeesti putkeen ja pujottelu oli tietysti loistava. Ekalla kerralla puomin ylösmeno lipsui, kun en itse muistanut siihen jarruttaa, mutta loput oli tarkkoja, hyvä!

Näistä treeneistä jäi aivan mahtava fiilis, agility on sitten hienoa Ensi viikolla päästään jatkamaan Teron ryhmässä, Samulle JÄTTIKIITOS taitavasta valmennuksesta ja kuluneista kausista!

 

Elisa pääsi tekemään keskiviikkona yhtä hyppyä niin, että olin sivusuunnassa 2-3 metriä irti ja nostettiin myös rimaa vähitellen. Targetille siis lähetys ja hienosti sujui! Lisäksi tehtiin koko A:ta, joka sujui upeesti, alastulot oli hyviä! Nyt on pidetty siellä vielä namia. Elisa keskittyi hienosti, vaikka kentällä oli paljon häiriötä.