Myöhään tiistai-iltana mentiin vapaaharjoittelemaan Hämeenkyröön. Eipä enää kauaa kun päästään jo kentälle treenaan ja oma pihakin alkaa olla siinä kunnossa, että voi jo jotain pientä harjotella! Hymy

Tehtiin aika kivat treenit; puomia, ohjauskuvioita ja pujottelua. Ohjaukset meni hyvin, samoin puomi ja pujottelu loistavia! Ja kyllähän Arska sen puomin kontaktin treeneissä teki...Ens kisoissa on sitten kurinpalautus...Kieli ulkona Olin tosi tyytyväinen Arskan treeneihin.

Myös Elisa pääsi aloittelemaan agility-uraansa. Maneesissahan se on jo käynyt ja olikin jo innoissaan kun mentiin esteiden lähelle Hymy Laitettiin putki suoraksi ja lyhyeksi, ja kutsujen ja pienen tuuppauksen avulla Elisa meni putken läpi! Toisella kertaa se menikin jo paljon itsenäisemmin ja rohkeammin Hymy Intoa agilityyn ainakin riitti jo ekasta treenikerrasta lähtien!

Tänään Elisa tuli kyläilemään meille ja käytiin Arskan ja Elisan kanssa tutustumassa meidän pihaan. Lisäksi harjoiteltiin oman vuoron odottamista, molemmat vuorotellen kiinni, kun toinen "harjoitteli"(siis teki jotain pientä esim. temppuja). Mitään en varsinaisesti treenannut, mutta palkkaa sai kun odotti nätisti omaa vuoroaan ( Arska erityisesti tarvii tätä treeniä).