Eilen oli taas tavalliset ryhmätreenit ja tällä kertaa tehtiin aika helppoja ratoja, koska jotkut ryhmäläiset menivät vielä samana päivänä kisaamaan. Itse radassa ei ollut kummankaan koiran kanssa juurikaan mitään ongelmia, testailtiin sitten vain sujuvampia vaihtoehtoja. Vaun treenit meni sikahyvin, Arskalla keskityin paljolti kontakteihin ja lähtöön. Ekalla kerralla Arska ei meinannut kestää lähdössä ja nousi monta kertaa seisomaan. Tää johtui luultavasti siitä, että tein heti ekaks A:ta, josta siis sai palkkaa ja joka oli suoralla näköetäisyydellä lähtöön. No, tokalla kertaa lähtö sujuikin paljon paremmin. Kontaktit sujui eilen osittain ok, muutama kerta tuli ylityksiä :/ Onneksi saatiin korjattua ja toivottavasti Arska oppii sitten myös virheiden kautta... Lopuksi siis hyvät suoritukset, tehtiin puomikin kokonaisena ja A:ta radalla, josta johtuikin pari lennokasta alastulon ylitystä. Mutta hyvät ja mukavat treenit kaiken kaikkiaan :)

Iltapäivällä lähdettiin vielä Hannan ja Johannan kanssa katselemaan agikisoja Niihamaan. Olipas mukavaa vaan katsella ja siellä oli niiiin paljon ihania koiriakin! ;)

Tänään iltapäivällä mentiin treenaileen Miian ja Leon kanssa tottista;
-kaukot sujuivat hyvin!
-pieni pätkä LOISTAVAA seuraamista, olin tosi tyytyväinen :)
-ruutua kahdessa osassa vaihtelevalla menestyksellä. Arska osaa aika hyvin mennä keskelle ruutua, mutta koska etsii paikan itse, niin myös pysähtyy itse ja pari kertaa vähän liian eteen. Pääosin kuitenkin hyvin.
-paikallaolo myös kahdessa osassa. Eka kerralla lyhyt alokkaan mukaan, siis olin näkyvillä. Tää sujui niin kuin ennenkin, eli mies pysyi tosi rauhassa. Tokalla kertaa menin n. 15 sek. piiloon ja Arska pysyi upeesti! Jesjes :)
-paikallaoloa maaten ja seisten, niin että kävelin taakse. Välillä nami edessä, välillä ei, hienosti onnistui molemmissa asennoissa!
-leikin seassa vähän luoksetulon pysähtymisiä, jotka oli täpäköitä :)