Sunnuntains päästiin taas agilitytreeneihin ja tällä kertaa taas Vaunkin kera Hymy Eli Hannan kiireiden takia saan vielä vähän aikaa jatkaa Vaun kanssa treenamista, mikä ei tietenkään mua haittaa Nauru

Koska meidän ryhmästä puuttui kaikki muut paitsi mun ja Johannan koirat, niin suoritettiin treenit osittain vapaaharjoitteluna. Eli tehtiin Samun suunnittelemaa ja myös itse sovellettua rataa. Niitä ei nyt oikein pysty selittämään, mutta voin kertoa, että oli aika haastellisiakin kohtia!

Alotin Vaun kanssa, joka oli taas aikamoisella tykinkuula-tuulella. Mä en siis juurikaan ehtinyt reagoimaan ekassa ohjauksessa, joten otettiin heti alusta uusiks Kieli ulkona Sitten sujuikin tosi upeesti! Koitin myös toisenlaista vaihtoehtoa, joka sekin toimi Hymy Ei hinkattu sen enempää, kun sujui niin hienosti, joten otettiin vähän muuta ; hyppy > A > U-käännös 2 hypyllä > takaisin A ja hyppy. Eipä tässä ongelmia (paitsi U-käännös taisi tulla jaakotuksesta huolimatta aika pitkäksi), Vau otti A:n kontaktit superhienosti!

Sitten Arskan vuoro, joka oli tietysti kerännyt kierroksia siitä, että treenasin Vaun kanssa, joten tuli taas sama tykinkuula-tunne Silmänisku Ohjaukset sujuivat kuitenkin tosi hienosti, tein samat kuin Vaulla. Kerran tössin pujotteluunviennin, kun varoin yhtä hyppyä, niin Arska menikin mun selän takaa toisen hypyn... Aiai. Mutta myös A:n kontaktit Arskalla aivan upeat, vauhdilla alas, mutta pysähtyi joka kerralla, jes Hymy

Toisella kierroksella treenattiin tuplasylkkäreitä, joka meni kyllä molemmilla koirilla aika vääntämiseksi. No, sitten onnistumisen jälkeen vaihdettiin taas ohjausta ja otettiin myös vähän lisää A:ta. Arskalla lisäks lähtöä, jossa Arska kerran pysyikin ihan hiljaa, niin että pääsin jopa hypyn toiselle puolelle, siitä naksaus ja vapautus A:lle. Toivottavasti tää taas selkenee Arskallekin.