Olipas mahtava viikonloppu! Perjantaina saavuttiin iltapäivällä Helsinkiin ja suorinta tietä MM-kisoja katsomaan :) Viikonloppu hurahti kyllä aivan liian äkkiä, eikä kyllä kerennyt kokeet tulemaan kertaakaan mieleen. Junamatkalla täytyi kyllä vähän ryhdistäytyä, että sain edes vähän luettua maanantain kokeeseen... Mutta kertakaikkisen upeita suorituksia oli, Jaakon ja Zenin puolesta tosin harmittaa vieläkin ihan älyttömästi, kun voitto oli niiiiiiiiiiiin lähellä....:( Hienosti suomalaiset kuitenkin vetivät kotipaineesta huolimatta. Radat oli tosi kivoja, tuli taas paaaaaaaaljon harjoteltavia asioita (eihän ne koskaan lopu...) ja ennen kaikkea tunnelma oli aivan mahtava! :) Pää-olkapäät-peppu-jumppa tuli vedettyä varmaan 20 kertaa ;D Aivan uskomaton viikonloppu, agility on ihanaa!

Tänään sitten ryhdistäydyttiin ja lähdettiin heti puolilta päivin treenaamaan Johannan kanssa. Koirilla oli viikonlopun jäljiltä loputtomasti virtaa, mutta onneksi sain pidettyä Arskan treenit kuitenkin lyhyinä ja ytimekkäinä ;) Aloitettiin vauhtiharjotuksella, jossa oli hyppy - tiukka käännös toiselle hypylle - pituus - putki suorassa linjassa, mutta vähän hankalassa kulmassa. Molemmilta puolin onnistui tosi hienosti, vauhtia ei ainakaan puuttunut :)
Sitten keskityttiin alastulokontaktiin, jota siis harjoteltiin viime viikolla kotipihassa. Arska hokas nopeesti mistä on kyse ja saatiin heti monta onnistunutta toistoa, eikä yhtäkään epäonnistunutta :) Tekniikka oli tosi hyvä ja palkaksi Arska pääsi muutaman kerran kontaktilta putkeen. Oon tosi tyytyväinen, tästä on nyt hyvä jatkaa! :)
Seuraavaksi koitettiin toista pientä ohjausharjotusta, jossa oli tarkotuksena, että Arska tulee lähelle mua kun pidän käden alhaalla ja kutsun sitä ja sitten hyppy hypätään siltä puolelta. Olipas epäselvää, mutta sitä on niin hankala selittää... Molemmilla puolilla muutamat toistot, jotka onnistui hyvin, vaikka itsestä tuntukin vähän epävarmalta, kun en ennen ole tuota niin käyttänyt vaan ennemminkin vastakättä. Lopuksi vielä vähän samanlainen harjotus toisinpäin ja se onnistui myös hienosti :) Hyvät treenit oli, ja intoa löytyy taas multakin ainakin melkein yhtä paljon kuin Arskalta ;)