Niin se koulu taas alkoi, ja ihan mukavaahan se vielä oli ;)
Syksysää alkaa tulla ja se on tosi ihanaa! Iltapäivällä käppäiltiin Haaviston kentälle treenaileen Miian ja Marin kanssa. Sade loppuikin juuri sopivasti, mutta aurinko alkoikin sitten aika kuumasti paistamaan.

Me alotettiin kaukokäskyillä, olin ihan lähellä n. yhden askeleen päässä. Iloiseksi yllätykseksi istu-seiso-nousu toimi ilman yhtäkään askelta eteenpäin! Kerran tai kaks Arska tuli vähän eteenpäin, mutta muuten upeesti! Eli kyllä hiominen alkaa tuottaa tulosta, me ollaan tuota kotona vähän treenailtu. Tehtiin myös vähän muita asennonvaihtoja, myös perusasennossa maahan-istu-hiomista. Hyvin sujui :)
Sitten päästiin tekemään ruutua Miian ruutumerkeillä (jotka kyllä näyttävät aika samalta kuin meidän omat). Pari kertaa ihan läheltä kosketusalustalle, sitten jo pari kertaa reilusta kymmenestä metristä. Arska oli super! :)

Tauon jälkeen harjoteltiin luoksepäästävyyttä Miian ja Marin kanssa, ekalla kerralla liikkui, mutta seuraavilla pysyi hyvin namin avulla.
Sen jälkeen tehtiin paikallamakuu, kävin palkkaamassa Arskan jo n. puolen minuutin päästä ja uudestaan kun Mari oli käynyt palkkaamassa Timin ja Miia vapauttamassa Leon. Arska pysyi tosi upeesti häiriöistä huolimatta.
Lopuks tehtiin vielä noutoa pitkästä aikaa ja se sujui tosi hienosti aputötsän kanssa!
Oli tosi mukavat treenit, kiitokset taas avusta ja häiriöstä! Ja tänään tehtiin vähän muutakin kuin hiottiin alokasluokan liikeitä ja kyllä vaihtelu virkistää :)


Vaikken okkaan tänne viime viikolla kirjotellu, niin treenailtu ollaan kyllä. Tottista pariin otteeseen ja agia omassa pihassa sekä perjantaina Mutalassa.  Hyvin on kaikki treenit menneet, vaikka perjantaina kastuttiinkin ihan läpimäriksi ;)