Tänään oli agitreenit Mutalassa ja Arskan iskän omistajat katselemassa ja kuvailemassa. Treenit meni hyvin, tehtiin muutama rataharjoitus ja pujottelua. Eipä siinä sen kummempaa :)
Pääsin saksalaisten kyydillä kotiin, kun johanna ei ollut meitä kuskailemassa ja matka sujui hyvin Arskan ollessa häkissä. Sain vähän soperrettua saksaakin, että tuli jotain keskusteluakin aikaiseksi ;) Oli oikein mukavaa, harmi vain, että se oli viimeinen kerta saksalaisten kanssa. Nyt he lähtevät kiertelemään näyttelyissä ja kasvattajilla. Mutta toivottavasti me nähdään vielä vaikkapa Saksassa joku kerta! ;)

Eilen tehtiin vähän tottista Arskan kanssa, möllitoko kun on jo sunnuntaina... Tein ensin lyhyen paikallaolon, jossa ei mitään ongelmia (paitsi vähän vino asento), luoksetulon, joka oli LOISTAVA ja liikkeestä siesomista. Arska näytti unohtaneen liikkeestä seisomisen ihan täysin, istui pysähtyessä, eihän me ollakaan sitä vähään aikaan treenattu. Täytyy sitä nyt vielä viikon aikana varmistella, menee sitten sunnuntaina miten menee. Harjoitustahan se möllitoko vain on ;)